14 august 2016 -- 10:40

For en aktiv helg! For en aktiv uke! Når folk fortsatt har ferie og noen ble syke, har jobbdagene vært nokså hektiske, og med trening og andre avtaler har dagene vært fylt opp. Men for en fin uke det har vært! Jeg trives med disse hverdagene, med ny avdeling på jobb, treningsprogrammet mot vest-europeisk, og jeg trives helt ærlig med at det er i ferd med å bli mer høstpreg ute også.

Klubben jeg løfter for er ikke en ren styrkeløftklubb, men en atletklubb, med både styrkeløft (knebøy, benkpress, markløft) og vektløfting (rykk og støt) som sine idretter. I går holdt vi et vektløfterstevne i klubbens nye lokaler (som ligger tre minutter unna jobben min!!!), og i dag står styrkeløftstevne for tur. Jeg løfter ikke på noen av dem, men i går førte jeg resultater for vektløfterne. God stemning og gode prestasjoner! Blir så inspirert av å se folk gi alt de har, at de yter under press. Det er noe for seg selv.

De nye lokalene er i et gammelt trykkeri, så stedet bærer selvsagt preg av dette. Rar planløsning, heiser her og der, lavt under taket noen steder, høyt under taket andre steder, små ganger, og i det hele tatt. Liker «hardcore»-preget over det hele. Jeg har selvsagt funnet min favorittplatting (med sofa rett ved siden av).

1. Når solen smiler til meg, smiler jeg tilbake! 2. Pakkelykke! 3. Stevnejobbing.

1. Tidenes stevnelederteam! Haha, Magnus og jeg har faktisk den beste humoren. 2. Janicke klar for å slenge stanga over hodet! 3. Altså… Jeg kan løfte 155 kg opp til hofta. Han bare «1, 2, 3 – over hodet!»

1. Gravstell, tidenes mest fredelige aktivitet. 2. Kaffe, jeg elsker deg. 3. Ut for å lufte nye jakken i semsket skinn. Den er så myk at jeg fikk sånn ca. alle jeg møtte til å kjenne på den, haha.

I dag startet dagen hakket for tidlig for hva jeg foretrekker på en søndag, men når morgenturen er satt til Grefsenkollen gjør det liksom ikke så mye likevel. I hvert fall ikke med sol, og nesten ingen mennesker ute.

1. En vindstille og hyggelig stopp på Grefsenkollen, før turen gikk nedover igjen. 2. Nydelig start på dagen! 3. Og SÅ til min søndagstradisjon: kaffe og kryssord.

Holder på å gjøre ferdig siste klipp for treningsfilm for denne uken, så det kommer nok opp i kveld eller i morgen. Ah, i morgen føler jeg virkelig semesteret begynner. Det gleder jeg meg til. At samfunnet er tilbake i hverdagsmodus! Også er det mandag da, det er nok til at jeg gleder meg. Beste dagen!

Først skal jeg komme med ned til klubben for å ta litt bilder på styrkeløftstevnet. Nyt søndagen, fintfolk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.