15 august 2016 -- 6:10

UKE 32! Det betyr at det er 20 uker igjen av ÅRET! Haha, for en tanke. Den lar vi ligge litt, eller hva?

Vel, god morgen! God MANDAG! Å, som denne mandagen er velkommen! Nå starter hverdagen for enda flere, og det liker jeg. Litt mer driv i samfunnet, hvis man kan si det sånn. En annen stemning, mer produktiv og energisk. Apropos sistnevnte: det er sikkert en del som har lagt treningen på vent i sommer? Eller i hvert fall nedprioritert den, og heller benyttet anledningen til alt mulig annet moro som sommermånedene byr på?! Det forstår jeg kjempegodt, men jeg forstår også at mange vil tilbake til en aktiv livsstil igjen, så forhåpentligvis kan jeg bidra til å inspirere og motivere til dette de neste ukene.

Først ut kan jeg jo dele noen snutter fra forrige ukes trening på denne kanten. Uke 2 på nytt program, og foruten at mandagsøkten ikke gikk like bra som jeg hadde sett for meg, var det en knallgod treningsuke. Og når noe ikke går etter planen, blir jeg bare mer motivert til å gi enda mer den kommende uken.

I dag er det bare 24 dager igjen til jeg skal konkurrere i Italia, og dere kan tro jeg gleder meg! Det gjør selvsagt noe med motivasjonen til å gjøre hver økt ekstra god, med et så spesifikt mål i sikte.

Vel, jeg får komme meg av gårde, med innstillingen om å gjøre denne dagen til en knallbra dag, som gir en god følelse i kropp og sinn. Ønsker dere en herlig mandag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.