28 august 2016 -- 11:12

Jobb og stevneoppkjøring. Det er det tiden og ikke minst tankekapasiteten går med til om dagen. Det er 11 dager til jeg skal løfte i Italia! Iiiih, jeg gleder meg! Altså, jeg gleder meg ikke, jeg GLEDER MEG!!! Jeg føler formen virkelig er i sjakk nå, og det skremmer meg litt, for jeg er redd jeg skal ta det for gitt. Men når jeg er bevisst på det, skal det vel også være mulig å styre det? Satser den retningen. Uansett en opplevelse, er så takknemlig for å få lov til å delta!

Som sagt, det er jobb og trening det går i nå. Heldigvis det er det to svært sosiale arenaer, det liker jeg!

Jobbantrekk, løfteantrekk…

I tillegg blir det selvsagt litt typiske meg-ting, som turer i marka, droneflyving, osv. Og søvn, mye søvn. Okei, så gjør jeg alt jeg pleier å gjøre, det er tankene som i så stor grad er rettet mot WEC.

Flere enn meg som skulle ønske de hadde massasjetime hver dag? Jeg er heldigvis ikke plaget med noe stivhet eller vondter, men massasje slår likevel aldri feil. Ei heller gjør lunsj i solen.

Det kommer vel heller ikke som en overraskelse at jeg har planlagt løfteantrekket mitt? Haha, man må ta med personligheten sin inn der man kan, tenker jeg. Det er jo relativt strenge regler for hva man kan konkurrere i, og markedet er knøttlite! For ikke å snakke om at alt er unisex. Vi vet alle at unisex er laget for herrer, sant? Haha. Når man da faktisk finner noe man liker, føles det som å ha vunnet i lotto! Jeg er klaaaaar!

Denne helgen tilbringer jeg for det meste i en idrettshall her i Oslo, for å overvære regionsmesterskap i styrkeløft. Jeg skulle ut utgangspunktet delta, og var påmeldt, men da jeg fikk være med på vesteuropeisk meldte jeg meg selvsagt av. Men det er knallgøy å se så mange sterke prestasjoner, og ikke minst motiverer det til å jobbe videre mot mine mål.

God helg, fintfolk! Vi blogges nok i morgen.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Ida sier:

  Lykke til med oppkjøringen til Italia! Heier på deg hver dag 🙂

 2. Monica sier:

  Lykke lykke til! Fulgt deg lenge nå, helt rått! 🙂

  Kan jeg spørre om hvor kjolen på bilde nr 1 er fra? ?

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for det, Monica! 😀 Setter pris på det!
   Kjolen er fra H&M – kostet vel 149 kr om jeg ikke husker feil, superkomfortabel og fin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.