7 juli 2016 -- 17:57

Altså, denne uken her tar helt av! Og enda har jeg flere flotte ting i vente. Jeg har fått den ene gode nyheten etter den andre, jeg har begynt i ny avdeling på jobb (jeg deler noe privat her – wæææ), treningen går helt fantastisk bra, kroppen føles skikkelig «med», solen stråler, jeg omgås så herlige mennesker, og livet bare… Føles helt herlig!

Jeg er nok født med evnen til å finne det positive i ting, og til å finne løsninger og gjøre tiltak som gjør meg glad. Det er jeg veldig glad for, for jeg er god på å ha det godt. Noen ganger er selvsagt ikke alt like bra, og noen ganger, som nå, er ting litt ekstra bra. Og da blir jeg gående og tenke ganske mye på hvor utrolig, utrolig heldig jeg er, som har dette livet. Jeg får nesten tårer i øynene av å tenke på det. Kristin spurte meg for en stund siden, om jeg kunne definere lykke med én setning. Jeg svarte med en gang «Lykke for meg er å føle seg trygg.»

Trygghet i at man har en morgendag, trygghet i at man har mat på bordet, trygghet i at man har en kropp som samarbeider med den beste helsen man kunne ønsket seg, trygghet i at man har mennesker rundt seg som vil en godt, trygghet i at de tingene man eventuelt skulle bekymre seg over er milevis fra liv/død-spørsmål, trygghet i at man har muligheten til å realisere drømmene sine og ta valg basert på egne ønsker. Det er lykke for meg. Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er, for å ha det sånn.

Apropos livet…

1. Marie og meg – superduo! 2. Nettopp. 3. Nydelige blomster i gave. 4. Kaffe og løfting, mine to favoritter. 5. Is og Martin, to av mine andre favoritter. 6. HAHA, genialt!

1. Enda mer genialt! Hahahaha! 2. #squad Helt naturlig. 3. Hvilepuls. 4. Kolsåstoppen, med noe annet enn hvilepuls. Men hvilepuls på toppen da. 5. Haha! 6. Glad og fornøyd jente! Ah.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Elisabeth sier:

  Hei.
  Tusen takk for en superinspirerende blogg!
  (Og for en blogg som ikke har fokus på mageruter og bikinibilder?)
  Du fremstår som en ekte og helt rå dame?

  Jeg lurte på om du har en mailadresse jeg kan nå deg på?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.