Søndagstur og treningsbloggidé

I treningsprogrammet jeg har nå, er det treningsfri på søndager. Treningsfri vil si ingen vekttrening, men turer i skog og mark er bare godt for å holde kroppen i gang, og ikke minst elsker jeg å tilbringe tid ute blant trær, vann og skog, så da faller det naturlig at det blir skogsturer på søndager. Denne søndagen ble intet unntak, og til tross for at været skifter for hver gang man blunker, ble det en riktig så fin tur, litt hit og dit. Så mange oppoverbakker! Også skulle de selvsagt “spurtes”. Gøy å bruke kroppen annerledes enn jeg pleier da. Og det er jo raskt over, gjelder bare å pushe gjennom.

Hehe, jeg fikk denne klokken til jul, så den har heldigvis (?) ikke historikken til Nike-klokken min. Da tror jeg aldri jeg hadde fått sånne gratulasjoner igjen. Men nå er det nye tider, og jeg tar selvsagt i mot en pokal med stort smil og takk, haha.

Nå er det mat på planen, før resten av dagens program skal i gang. God søndag, folkens!

Ah, jeg har forresten en idé. Jeg tenkte kanskje det kunne vært morsomt om jeg la opp noen økter her på bloggen, som dere kan prøve dere på? Altså ikke styrkeløftøkter, men typ sirkeløkter man kan gjøre med relativt lite utstyr, trening ute i naturen, og noe sånt? Er det stemning for det? Ta noen ordentlige bilder, skrive forklaringer og foreslå intensitet og slikt for dere, kanskje det kan inspirere/motivere noen. Tar gjerne i mot innspill og forslag!

12 kommentarer til “Søndagstur og treningsbloggidé

 1. Bjarne

  Du må gjerne lage en hvordan-knebøye video, men sirkeltreninger er knall det også:) Driver du ofte med det?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hei!

   Jeg kan godt lage et “hvordan JEG kjører knebøy”-innlegg, med hva jeg tenker på, men det er en rekke individuelle tilpasninger (stangplassering, fotplassering, hoftedominant/knedominant osv) for en god bøy, og jeg har ikke kompetansen til å veilede andre der, føler jeg.

   Kjører gjerne sirkeltrening med noen venner når jeg har lekeøkt 🙂 På Magnat har vi et type crossfitrom, så da skriver vi opp økten på tavla foran, og så setter vi på tidtaker, musikk og hiver oss i gang (og ler!) 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *