12 juli 2016 -- 7:27

Først: løftesko er treningssko med stivere såle enn vanlige joggesko, og noe oppbygd hæl, for stabile løft og litt hjelp mtp. mobilitet i for eksempel knebøy. Jeg går aldri tilbake til å trene styrketrening i vanlige (ustabile) joggesko, etter to og et halvt år med løftesko.

Jeg har hatt disse løfteskoene stående i skapet i flere måneder, og jeg liker ikke åpne det skapet, av den ene grunnen at jeg synes synd på skoene. Jeg synes de er så kule, men jeg har bare brukt dem én gang. Hilde har dem i en annen farge, og bruker dem alltid. Sjekker dere ut instagrammen til Karen, ser dere at hun bruker disse.

Meg og løftesko. Jeg har fire par jeg veksler mellom: samme modell, bare forskjellige farger og vekt. Det blir dermed til at disse, som er en annen modell, ikke føles helt likt å løfte med, og det er grunnen til at de bare står her. De er gode, solide og kule, men jeg ønsker ikke at forandring i skovalg skal være et forstyrrende element når jeg skal løfte tungt. Så… Vil noen av dere kjøpe dem? Jeg har dessverre kastet esken. Som nevnt er de kun brukt én gang, og ettersom det selvsagt var innendørs, ser det ikke ut som de er rørt engang.

 • Størrelse: 37,5 (noe store i størrelsen, vil si det er 38)
 • Pris: 500 kr. Pluss eventuell frakt, hvis du ikke har muligheten til å møte meg i Oslo.

Legg igjen en kommentar hvis du er interessert, og husk riktig e-post i adressefeltet.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Victoria sier:

  Hei Kamilla,

  Jeg har vært på utkikk etter styrkeløft sko en stund, holdt på å kjøpe de andre du har fra Nike, men så var jeg veldig usikker på størrelse. Kunne gjerne tenke meg å kjøpe disse, er på ferie i nederland for øyeblikket, men når jeg kommer hjem kunne jeg enten møtt deg i Oslo eller fått de sendt,
  Jeg bruker 38, så da tror jeg disse vil passe hvis du mener de er en stor 37,5?:-)

  • Kamilla K sier:

   Notert! Bare ta kontakt når du er tilbake, så kan vi fikse. Hvis du holder til i Oslo kan du jo få prøvd dem først 🙂 Men ja, jeg mener disse er 38.
   Kooooos deg videre på ferie!

 2. Therese sier:

  Hadde jeg bare passet 38 skulle jeg slått til, er jo et kupp for fine sko! Mine begynner neeemlig å bli en smule slitt, hehe. Håper de får et fint liv med noen (kanskje Victoria over her), om ikke så lenge 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.