10 juli 2016 -- 14:25

Hei og god søndag! Jeg har sittet her i et par timer og sett gjennom bilder og filmer fra helgens utflukt. Vi gikk nemlig over Besseggen i går, og det var svært vellykket. I fjor gikk vi Trolltunga og Gaustatoppen, så i år var Besseggen første fjell ut, og så pønsker vi på hva neste skal bli. Én ting er i hvert fall sikkert: Norge er et fantastisk vakkert land!

Og i klassisk stil blir jeg så utrolig takknemlig etter en slik tur. At vi kan gå langt der oppe i fjellet, i gode sko, gode klær, ha med mat og drikke, sove på en hytte, bli fraktet med båt tilbake, kjøre fra/til Oslo i en behagelig bil… Alt sånt. Bare det at jeg kan gå turen med nyvasket hår er nok til å gjøre at jeg føler meg enormt heldig. For i verdenssammenheng er det på ingen måte en selvfølge. For ikke å snakke om at vi har helsen til det. Ah, for en helg! For et liv!

Jeg skal plukke ut et knippe bilder fra selve turen, og dele i morgen. Får se hvor godt jeg klarer å begrense meg, blir nok et bilderikt innlegg, hehe. Her er noen jeg knipset idet vi parkerte på Gjendesheim sent på kvelden. Elsker at det er lyst så lenge!

Også må jeg bare fortelle en litt irriterende/komisk ting. Da vi var ferdige med turen, la vi oss ned i gresset på Memurubu for en pause. Og så skulle vi jo utnytte tiden med å ta bilder til treningsprogrammet jeg har tenkt til å legge ut her, med utetrening m/kroppsvekt. Og hva gjorde jeg…? Jeg sovnet. Tenk så fantastiske bilder det kunne blitt! Haha, Kamilla daaaa! Så sånn gikk det. Så da kommer ikke det innlegget i morgen, for å si det sånn. Men jeg skal lage det altså.

Vel, tilbake til musikk, bilder og kaffe. Håper dere nyter søndagen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.