6 juni 2016 -- 8:03

God morgen og god mandag! FOR en helg. Herlighet, jeg føler jeg har gjort ting verdig en uke med aktiviteter, klemt inn på bare et par dager. Heldigvis bare trivelige, morsomme og lystbetonte ting, så jeg har rikelig med overskudd, og er ordentlig klar for en ny uke!

Forutenom én økt som bare var OK, var forrige uke en riktig så god treningsuke. Som jeg nevnte en annen dag har jeg begynt å utfordre meg selv med litt mer mental trening, så jeg har bevisst «ødelagt» litt for meg selv, med å la det være distraherende ting rundt meg, ta tid på pauser for å ikke løfte når jeg føler meg klar, men når klokken sier jeg skal osv. Sånne ting som gjør at man bare må ta seg sammen, og prestere, rett og slett. Gøy og slitsomt på samme tid. Jeg tror det er smart.

Nå er jeg svært klar for en ny løfteuke! Uke 3 (av 8) i programmet allerede, det går unna! Jeg er så sulten på å bli bedre teknisk, bli sterkere, ha tryggere og mer solide løft… Bli bedre, rett og slett! Okei, nå må jeg gi meg, for nå kjenner jeg løftelysten tar over her, og det er fortsatt en del timer til jeg faktisk skal vende snuten mot Magnat.

Håper dere har hatt en strålende fin helg, og at uken bli bra! Her er det jobb, trening, turer, park og livsnyting på agendaen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.