27 juni 2016 -- 6:01

Bilde fra RM i oktober 2015.

I dag er det på dagen to måneder til RM. Eller «utstyrsfritt regionsmesterskap region øst» om vi skal være pirkete på det. Åh, jeg gleder meg sånn! Endelig et mesterskap igjen! Klubbstevner er gøy det også altså, men mesterskap har noe eget over seg. Og så rekker jeg vel bare å lande, før det skal samles nye krefter mot NM i oktober. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk driver med en idrett, haha, ler faktisk mens jeg skriver denne setningen. Men sånn har det altså blitt. Og jeg synes det er utrolig, utrolig gøy med styrkeløft!

En annen ting jeg nesten ikke klarer å tro, er at jeg faktisk gleder meg til sommeren er over. For all del, jeg elsker sommeren, det er min favorittårstid, uten ett sekunds tvil! Jeg har jo bursdag om en måned til og med, og skal ha ferie, og i det hele tatt! Men det er noe med at når man legger ned så mye tid, så mye trening, både mentalt og fysisk, og i det hele tatt så mye innsats i noe, så er det jo klart man ser frem til de ekstra spesielle høydepunktene knyttet til det. Gruer meg allerede til det er over. Så det er samtidig godt det er en sommer før den tid, for jeg trenger tid på å bli litt sterkere. Og jeg gleder meg til alle de herlige sommerdagene, med gode folk, morsomme minner og bare nyting. Og treningen går kjempebra nå, så jeg går «all in» for å flyte videre på den bølgen. Så dette skal bli to gode måneder, på så mange plan. For en herlig situasjon å være i, jeg føler meg heldig.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.