3 juni 2016 -- 22:31

La meg bare starte med å si: HEI, SOMMER! Juni er her, og den tok med seg både sol og varme til hovedstaden, som bestilt. Jeg går jo gjennom Frognerparken en del ganger i løpet av en uke, og det er så herlig å se og føle på den stemningen som har vært der ettermiddagene denne uken. Folk koser seg og nyter livet – helt topp!

1

1. Svettefesten er i gang! 2. Jeg har funnet drømmehuset mitt. Det ligger som en gjemt perle i idylliske omgivelser, og likevel sentralt (typ fem min unna der jeg bor nå). 3. Kveldssol!

2

1. Iiiiis! Bringebærisen til Caroline. Jeg synes den er SÅ god. Minner om det året jeg spiste kilovis med frosne bringebær i uken. 2. Haha, han er noe for seg selv! Morsom type. 3. Bøy er gøy! Neida, jeg bare tuller. Lette bøyøkter synes jeg faktisk ikke er særlig gøy. Men det lønner seg vel…

3

Varmedis over Oslo. Fin familietur til Grefsenkollen en kveld.

4

1. Fra ett favorittantrekk… 2. Til et annet! 3. Påmeldt regionsmesterskap. Årets intense måneder nærmer seg nå, begynner å kjenne det (positivt) på både kropp og hode. GLEDER MEG!

5

1. Martin, et av de herligste menneskene jeg kjenner. 2. Smakt den? Nesten som en drink! Lager heller kokoskesam selv, med kesam og kokos. Bedre for både smaksløker og kropp. 3. Glede!

6

1. Det var faktisk planlagt. Har man like sokker, må man jo bruke de samtidig. 2. Digger at jeg får operafilteret på jobb. Ganske gøy å tulle med at jeg er en sanger, maler, artist, kostymedesigner, danser… 3. Haha, Fredrik vet at jeg ikke liker det når jeg ikke får til ting på trening, etter standarden jeg har satt for meg selv. Litt vanskelig noen ganger, hvis han gir meg en ny teknisk oppgave. Da må jeg ta noen dype pust for å akseptere at jeg ikke nødvendigvis får det til eksemplarisk på første forsøk.

7

1. Alle økter logges, gull verdt! Pleier å skrive selv da, men for all del kjekt med assistanse, haha. 2. Åh, jeg savner denne gullklumpen. 3. Ikke ofte jeg deler sånt her, men dette er faktisk favorittølet mitt. Iskald, i denne varmen…. Ikke dumt, for å si det sånn.

Og med det ønsker jeg dere en gledesfylt og stressfri helg. Senk skuldrene og nyt!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Ingeborg sier:

  Hei Kamilla 🙂
  Jeg har lenge fulgt deg på Instagram og tidvis vært inne og sjekket ut bloggen din. Men det var ikke før idag da jeg kom over podcasten ingefær, og da spesielt episoden du var med at jeg ble skikkelig inspirert. Jeg føler jeg har akkurat likt utgangspunkt som du hadde før du begynte vektnedgangen. Jeg ser på meg selv som en sunn og fornuftig jente, jeg trener ofte, spiser fornuftige måltider, men har alltid tatt med meg en 200grams sjokolade eller to hjem fra butikken og spist litt i smug. Tanken er vel at det ingen andre ser at jeg spiser, det telles ikke. Jeg ser selv, særlig på bilder, at jeg bare blir større og større, og det er en prosess jeg vil stoppe! Som du sa så fint, «endringen kom ikke før jeg sluttet og lure meg selv» – det er nettopp det jeg må begynne og tenke.
  Likevel vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Kuttet du godteri helt? Ingenting i uka og masse i helgene? 2 uler av for å få bort det værste suget, så bare i helgene? Jeg har lyst til å ta en gradvis endring, sånn at vanene mine endres og at jeg blir den personen jeg har innbilt meg at jeg er.
  Så hvis du har noen konkrete tips til hvordan starte ville jeg blitt veldig glad.
  Lurer også på om du telte kalorier når du begynte med vektnedgangen, veide mat og alt det der? Også lurer jeg litt på det med alle de eggene du spiser, haha. Har liksom alltid hørt at mye egg gir deg høyt kolesterol, hva tenker du om dette? Jeg spiser også selv mye egg, sikkert 2 om dagen i snitt og jeg elsker det!

  Dette ble en lang melding, men jeg håper du tar deg tid til å lese og å svare 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg tror ikke du skjønner hvor mye den kommentaren der traff meg. Jeg er så utrolig takknemlig for at du tok deg tid til å skrive den! Takk! 🙂

   Hvis det er greit for deg så lager jeg et eget innlegg ut av det, der jeg svarer på spørsmålene dine?! For jeg kan se for meg at det er flere som sitter med de samme tankene og spørsmålene, og det gjør meg litt vondt at folk sitter med den følelsen jeg hadde før: at man på en måte ikke er helt den personen man ønsker å være. Man har så mye på rett sted, men handlingene overfor den kosthold/treningsbiten skranter det litt på, selv om man har så lyst. Det er en jungel av råd og tips der ute, så jeg vil gjerne dele mine erfaringer! Hvis noen kan få tatt en slags snarvei til dit jeg er i dag, basert på det at jeg deler mine erfaringer, er det så meningsfylt! 😀

   Jeg blir så glad for å se at du faktisk skriver til meg. Da tenker jeg første steget ditt allerede er tatt: du gjør tiltak!
   Håper du synes det er greit at jeg skriver et eget innlegg basert på det du spør om, så skal jeg få publisert det i løpet av uken.

   God helg, Ingeborg!

 2. Tone sier:

  Åh Kamilla! Du har jo den utsikten der du bor! Kan jeg få spørre hvilket område det er? Jeg skal flytte tilbake til Oslo i sommer, og etter et år i Trondheim med utsikt over fjorden, så klarer jeg ikke tanken på å bo i andre etasje og se rett inn i husveggen på andre siden av veien. Jeg må ha skog og vann og hustak utenfor vinduet mitt haha.

  • Kamilla K sier:

   Hihi, den er ganske elskbar, om jeg så får si det selv. Du får komme deg opp til Nydalen/Storo/Grefsen/Kjelsås, så skal det være mulig å finne noe ala det du er ute etter. Da har du Nordmarka, Akerselva og Grefsenkollen i umiddelbar nærhet, i tillegg til nærhet til sentrum. Jeg trives svært godt med å bo så sentralt, men samtidig ha så kort avstand til mer øde områder.

   (Det er ikke gratis da…)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.