15 juni 2016 -- 7:30

Etter jobb og trening på mandag, gikk Hilde og jeg tur i et helt fantastisk sommervær. «En liten runde» ble til tur på nærmere to timer, men det gjorde absolutt ingenting med slikt selskap og slike forhold. Det å gå og prate med en av sine beste venner, med en firbeint i følge, i strålende sol, og bare nyte livet… Det er noe av det beste jeg vet om!

Høyballbildene var ikke planlagte, derav mitt ansiktsuttrykk. Nydelige voffsen er litt skadet i foten, men ga alt og hoppet oppå høyballen, og det ble det en god dose latter av. Han er så skjønn da, vil være «med» og tror nok han har superkrefter noen ganger. Dere som følger meg på snap (kkamillak) så vel videoene av at han prøvde å ta med seg en trestamme bortover grusveien?! Han er glad i pinner, men har ikke helt snøring på størrelsesforhold. Også så fortvilet han ble da han ikke klarte å bære den da, han prøvde så hardt!

IMG_2450

IMG_2449

IMG_2454

IMG_2466

En flott tur, og en flott start på uken. Håper deres uke startet like fint, og at den fortsetter i samme baner. Nyt sommeren, i den grad dere har mulighet til det!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Ingvild sier:

    Hei,
    Jeg liker bloggen din veldig godt, og syns det er helt fantastisk hvordan du har tatt grep om livet ditt. Husker jeg leste bloggen din jevnlig for mange år siden, men sluttet fordi det ble så platt. Virket ikke som du likte livet ditt, og da er det jo ikke noe givende å lese om livet heller. Det var en veldig hyggelig overraskelse da jeg fant igjen bloggen din noen år senere.

    Så må jeg påpeke en ting. Går det hull i plastikken, kan hele høyballen bli ødelagt. Man skal derfor aldri, aldri klatre opp på de. Spesielt ikke hunder, på grunn av klørne deres. Håper du (og leserne dine) tar det til etterretning.

  2. Ida sier:

    Hvor gikk turen? Stranda så veldig fin ut 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.