22 mai 2016 -- 11:27

FTKK6008

Det var en som spurte om jeg kunne fortelle litt om stevneplaner og planer for løftingen for tiden fremover, og det er klart jeg kan. Planen er å delta på regionsmesterskap (RM) i august, og norgesmesterskap (NM) i oktober. De to mesterskapene kommer dessverre ugunstig tett oppi hverandre, men kalenderen er satt, og da er det bare å forholde seg til det. De andre regionene har hatt regionsmesterskap på våren, noe som helt klart var mitt håp. Men sånn ble det ikke.

Til info: jeg konkurrerer i klassisk/utstyrsfritt styrkeløft, i -63 kg-klassen.

Utover det har jeg meldt meg på et markløftstevne i juni, men jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal delta der enda. Jeg har kun deltatt på fulle styrkeløftstevner før, altså med knebøy, benkpress og markløft, og markløft er jo en kjær øvelse for meg, men de kravene jeg stiller til meg selv og min egen fremgang passer ikke helt med tiden for stevnet, så vi får se.

Det er vanlig at løfteklubber har et stevne i desember, «julestevne», etterfulgt av julebord. Ettersom klubben jeg løfter for huser både styrkeløft og vektløfting, hadde vi stevne i begge idrettene på samme dag i 2015, og jeg deltok på begge. Vi konkurrerer i vektklasser i begge grenene, så det var innveiing kl 8 til vektløfting, og så stevnestart kl 10, og deretter ny innveiing til styrkeløft kl 12 og så stevnestart der kl 14. Eller noe i den duren. Det var i hvert fall nervepirrende med to innveiinger, og det å skulle ha mentalt fokus på forskjellige ting i så mange timer. Men det var også kjempegøy, og gikk meget bra – beste styrkeløftstevne jeg har hatt noen gang! Kanskje det hjelper å bli litt sliten på forhånd, haha. Uansett: satser på at vi skal ha julestevne i år óg, så da skal jeg selvsagt delta der.

IMG_6612

Julestevne 2014, julestevne 2015. På datoen ett år mellom disse bildene.

Jeg gleder meg enormt mye til tiden fremover. Det er nå vi begynner å fokusere på de store målene for året, og med det følger økt motivasjon, bedre fokus, og at det blir enda enklere å ta riktige valg, som får meg nærmere dit jeg ønsker å være.

På fredag fikk jeg tilsendt nytt treningsprogram, som jeg skal starte på i morgen. Hvert program går over åtte uker, og etter å ha hatt en ganske heftig mengdetrening fra slutten av oktober til nå, blir det spennende å se hvordan kroppen reagerer når vi går over i en intensitetsfase, med mindre mengde og kanskje dermed en kropp som har mye styrke å by på. Jeg gleder meg skikkelig!

DSCF0670

Ah, jeg grugleder meg til disse øyeblikkene. Hvis jeg tenker noe galt eller Fredrik sier noe galt der… Starten av ordet «Norgesrekord» står på skjermen, og du vet at NÅ gjelder det.

Som en bonus er det nye programmet kodet helt etter intern humor mellom Fredrik og meg, og jeg lo så tårene rant da jeg leste gjennom det. Kommer nok til å smile mye når jeg ser på det underveis i treningen, og jeg vet med meg selv at jeg presterer best når jeg er glad, så det er jo en herlig kombinasjon!

IMG_4789

Sånn, da vet dere planen. Forandringer kan selvsagt forekomme, men det er i hvert fall dette som er ståa nå. Og jeg er så motivert og gira at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Og det som motiverer meg mer enn noe annet: meg selv. Denne følelsen:

IMG_4807

Når du har lagt inn målrettet arbeid, du skal sette det på prøve, du skal utføre det du har sett for deg i hodet i flere måneder, alt er opp til deg, og så går det. DU KLARTE DET! Den følelsen.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Ble skikkelig glad og gira av å lese dette innlegget! Du imponerer stadig vekk, og jeg er full av beundring for det du holder på med 🙂 virkelig. Så mye at jeg leker med tanken på å melde meg inn i en styrkeløftklubb selv!

  • Kamilla K sier:

   DA ER DET BESTEMT! 😀 Dooooo it! Jaaaajajaja! Åh, det håper jeg du gjør, Silje 😀
   Og så utrolig hyggelig at du synes det er artig å følge med på, det gjør meg litt ekstra glad!

 2. Ida Johnsen sier:

  AH! Så kult å se bildene, du er så rå! Og de lårene. Gad! 🙂 For ei dame du er!

 3. ingrid sier:

  Altså…. GIIIIIIRAAA!!!

 4. Katrina sier:

  For et vakkert konsentrasjonsansikt du har!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.