30 mai 2016 -- 6:04

For en måned dette har vært! Puh! Virkelig berg-og-dalbane her i gården i hvert fall. Men kjære vene, så mange gode minner, og for en god følelse jeg sitter igjen med nå mot slutten. Energien i kroppen føles bedre enn på lenge, flere brikker har falt på plass, og jeg ønsker både ny uke og ny måned velkommen. Takk for deg, mai, du har lært meg så mye, og beriket livet mitt på ulike måter, med både gleder og utfordringer.

1

Feiret nasjonaldagen nøyaktig slik jeg foretrekker det. Vakkert og godt land vi bor i!

2

1. Tur rundt Østensjøvannet med Kristinopolis, i deilig vær. 2. Vårjakker og solbriller, det er også ting jeg liker godt. 3. NM i utstyrsfritt styrkeløft er i oktober! Påmeldingen har åpnet! Go, go, go!

3

1. Har nesten alltid bløtkokte egg i kjøleskapet. Helt genialt. 2. SMELT! 3. Haha, diplomet for norgesrekorden min i markløft ankom klubben typ seks måneder etter selve løftet ble utført. Og så er ikke jeg der direkte ofte, så tok enda lenger før jeg fikk hentet det. Men nå er det i hus!

4

1. Kaffetid med Fredrik, opplading til økt på Elixia, av alle steder. 2. Vi har skjønt løftemoten da, for å si det sånn. 3. Hadde en knallgod økt, og fikk nesten litt lyst til å melde meg inn. Det trodde jeg virkelig aldri jeg skulle si, men med plattinger og så mye bra Eleiko-utstyr… Benkene var ikke noe særlig da, men ellers.

5

Fredelig og utrolig koselig tur rundt Bygdøy i går, med Alexandra og smørblide og vakre babyen. Åh, for en skjønn skapning. Også så mange kuer, hester og sauer som var ute, det er noe eget over å se hvordan de tasser rundt, spiser og later seg. Man blir så rolig selv.

Skal vi starte uken? Jaaaa! La oss gjøre det til en skikkelig god en! Gode valg, som får oss til å føle oss bra – det er i hvert fall min plan. Nyt dagene!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.