15 mai 2016 -- 18:07

Hei dere, og god pinse! Her utnyttes fridagene og finværet til det fulle, med herlige turer, deilig verandatid, isspising og i det hele tatt. Kos og hygge! Håper dere har det like fint, og at dere ikke stresser med tirsdagen. Nyt dagene hver for seg!

Dagen i dag startet med en tur rundt Østensjøvannet, med Kristin.

IMG_1629

IMG_1630

IMG_1632

IMG_1633

IMG_1634

IMG_1660

Etter turen skulle Dag og jeg trene litt på Magnat, og da fant jeg ut at det var på sin plass med is først. Forslaget ble ikke slått ned, for å si det sånn.

IMG_1649

Is… Finnes det noe bedre? Svaret er nei. Diplom-is har dreisen på den Royal-serien sin altså. Ikke at jeg har tenkt til å smake på den nye med lakris, men pistasj og trippel… Trenger ikke mer, jeg! Vel, Ingrid har beordret meg til å smake på en ny sitronis, så da må jeg jo det. Også må jeg ha Bounty-isen. Sånn, nå skal jeg gi meg med ispraten. Hvilken er deres favoritt?

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. G sier:

    Trippel!! Hallelujah

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.