Mine favorittplagg på trening

Annonselenker

Så mye som jeg trener, og så kresen og kravstor som jeg er, har jeg selvsagt noen soleklare favoritter når det kommer til plaggene jeg trener i. Jeg er svært merkelojal mot Nike, og har vært det i en årrekke. Både for ute- og innebruk synes jeg de har både kule, behagelige og slitesterke produkter.

Jeg handler en del hos Sportamore, og tenkte først å lage et innlegg med tingene jeg ønsker meg derfra, men så konkluderte jeg med at det var mye bedre å lage et innlegg med kun ting jeg har, for da kan jeg virkelig gå god for at dette er noe jeg ønsker å anbefale.

sportamorefavoritter

1. Svart shorts. 2. Blå tights (tipper vi er flere som har denne passformen som favoritt) 3. Vattert sportsbh (min absolutte favoritt). 4. Blå capri tights (uten tvil den mest behagelige tightsen jeg eier). 5. Grå capri tights. 6. Knestrømper (til markløft). 7. Rød tur/løpejakke (tommel opp for glidelåslommer!) 8. Rød/grå tur/løpejakke. 9. Sportsbh (denne har jeg i fem farger). 10. Blå singlet (litt lenger bak). 11. Langermet genser (denne har jeg også i fem farger, favoritt gjennom lang tid).

Jeg bruker i tillegg joggesko og løftesko fra Nike. Apropos løftesko: jeg tenkte å legge ut et par Adidas-løftesko for salg her. Kan ta det i et eget innlegg. Jeg har brukt dem én eller to ganger, og de er så kule, så det er synd de bare blir stående. Fortjener nye eiere!

2 kommentarer til “Mine favorittplagg på trening

  1. Thea

    Enig, Nike er favoritt hos meg og! Funfact: Nike er en veldig bærekraftig aktør i markedet! Hadde nettopp eksamen med Nike som case, så lærte mye om hvordan de jobber med bærekraft i praksis. Og at Nike Free ble laget nesten helt utslippsfritt. Det var nerdefakta, men tenkte du kanskje ville sette pris på det, haha! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *