1 mai 2016 -- 19:36

Dere som har fulgt med her LENGE husker kanskje Øya (som ikke heter Øya)? Jeg gikk ofte tur med henne da jeg bodde på Nordstrand. For en fantastisk hund! Jeg hadde ikke sett henne på noen år nå, men hun har bodd hos meg fra fredag til i dag (nå sover hun under bordet her), og for et gledelig gjensyn det har vært. Min favoritt. Fortsatt. Hun er så lydig, rolig og god.

På snapchat har jeg lagt ut en rekke videosnutter av det nydelige besøket, og her kommer noen bilder fra dagens tur til Gaupekollen, der vi hadde flott følge i Dag og en malamutevalp. Gjørme, bratt, snø og masse latter er stikkord for turen. God stemning!

Perfekt søndag! Og som om det ikke var klart fra før av: jeg vil ha hund!!!

Håper helgen deres har vært fin – og at dere er klare for den kommende uken. Det er jeg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.