10 april 2016 -- 21:25

Åh, for en uke! Treningen går virkelig bra, og jeg koser meg sånn med det. Jeg er så glad jeg trener med så herlige folk, virkelig. Vi er en god gjeng som støtter, heier, hjelper og ikke minst skravler (så det til tider går utover kvaliteten på øktene). Men sånn er det jo med venner, man har gjerne en del å prate om, le av, og i det hele tatt. Uansett: kroppen føles… sterk? Kraftfull? Solid? Jeg vet ikke hvilket ord som beskriver den følelsen best, men det er en veldig god og mektig følelse i hvert fall. Og jeg digger den! Her er noen snutter fra ukens økter. Etter det ene støtet kan dere se hva den gode stemningen fører med seg – kan man kalle det dans? Alternativ dans… Haha!

I Oslo har det vært helt fantastisk vær i helgen, jeg har fått vært så mye ute og kjent solen varme ordentlig. Håper helgen deres har vært like deilig!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.