14 april 2016 -- 20:57

Å, våren dere. De lange, lyse dagene, den bare asfalten, den behagelige temperaturen, det herlige humøret, den fantastiske solen… Når det er mørkt og kaldt synes jeg det er skikkelig kjipt, men desto flottere blir jo denne årstiden!

snappy

1. Altså, å be meg med på tur i solen… Jeg er solgt! 2. Etter et snaut år med konkurranser var det ganske stas å få alle disse. 3. Andrea, den skjønneste baby. Jeg fikk faktisk varmet godt opp til knebøy med henne i armene. Triveligste oppvarmingen jeg noen gang har hatt.

snappy

Kristin hadde bursdag for litt siden, og feiring var på sin plass. Dag og jeg hadde kjøpt sånne morsomme brikker i Sverige, de slo godt an!

snappy

1. Haha, helt normalt. 2. MOTIVERT! Det minner meg om at jeg skal endre på målene mine neste gang jeg er i løfteklubben. Knuses skal de uansett! 3. Tøy og bøy!

snappy

1. Er det noe jeg har dreisen på, så er det egg. Rene eggsperten… Høhø. 2. Møtte favorittpolitiet mitt på bussen, kom rett fra skytebanen. 3. Det er for øvrig derfor jeg tar så mange politisnaps, slik som dette. Og drikker kaffe av politikopp, og ja… Flere har trodd at jeg faktisk er politi på bakgrunn av dette, det synes vi er ganske morsomt!

Vel, dette ble jo egentlig bare babling og mye tilfeldig, men jeg følte for å stikke innom og si hei. Har vært en mentalt slitsom dag, så det var godt å bare senke lista litt. Håper dere nyter våren!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.