19 april 2016 -- 22:17

Ah, vårstemningen. Det er lyst fra tidlig morgen, fargene begynner å poppe frem i naturen, folk er så blide, folk er UTE, det er bart i marka, det er deilig temperatur… Jeg går rundt og smiler!

1

2

3

4

5

6

7

Dere kjenner meg – turer i marka er noe av det aller beste jeg vet om. Og da spesielt med disse forholdene: snøfri sti, i solen, med god selskap, stillhet og fuglekvitter rundt meg. Jeg finner en helt egen ro. Oppfordrer virkelig, virkelig, virkelig til å legge inn en innsats for å tilbringe mer tid ute i tiden som kommer, jeg tror dere vil ha stor glede av det!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Max Willey sier:

    Hei! Hvor er disse nydelige bildene tatt?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.