27 mars 2016 -- 8:46

Påsken er straks over. Denne ferien har vært helt topp, fra start til slutt. Er så glad vi tok turen til fjells første helgen, følte det forlenget hele ferien, i stedet for å gå og vente på å få dratt. Har fått det beste av to verdener, føler jeg. Og ettersom det å gå (stå?) langrenn gikk over all forventning gleder jeg meg faktisk til å gjenta suksessen til vinteren.

Den siste turen vi gikk var i helt idyllisk påskevær, bare se:

0

1

2

3

4

5

9

6

7
8

Snekret sammen en liten film også, mest for å minne meg selv på hvor herlig jeg synes det var, slik at jeg blir fristet til gjentakelse. Skru på HD-kvalitet. Beklager dårlig lyd.

Håper dere har kost dere med ro og glede i påsken!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Linn sier:

  Ser ut som at du har hatt en herlig påske! Herlig å komme seg ut, uansett sammenheng og aktivitet!

  Her har det også blitt noen skiturer og hyttetur til tross for regn og grått vær! Men – finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! 🙂

  Kan jeg forresten spørre hvilken jakke/anorakk du har på deg? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ja, helt klart en god måte å koble av på 🙂 Så flott at du har fått vært ute du og, og ikke minst digger jeg den holdningen – gjøre det beste ut av situasjonen!
   Det er en jakke fra Fjällraven. Er ikke helt sikker på hva modellen heter, ser ut som det kan være den som heter «Sarek Trekking Jacket W», men har ikke jakken her jeg er nå, så kan ikke gå 100% god for at det er nøyaktig den. MEN den er veldig god i hvert fall 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.