1 mars 2016 -- 21:51

Først og fremst vil jeg takke stort for de gode tilbakemeldingene på podcastepisoden jeg gjestet (ref forrige innlegg). Jeg synes det er så meningsfylt og herlig å kunne inspirere, motivere eller bidra på en eller annen måte til at andre finner og gjennomfører tiltakene som må til for at de får god helse, økt livsglede, god livskvalitet og i det hele tatt finner faktorer som beriker livet på en eller annen måte.

Noe jeg såvidt påpekte i podcasten, og som jeg bare har skrevet litt om, er hvor viktig jeg synes det er med gode mennesker rundt meg. Også her er det snakk om å finne de som beriker livet på en eller annen måte. Et av mine mottoer er «gi til de som gir tilbake». Så gjelder det å definere sine egne rammer rundt dette. En balanse er ikke nødvendigvis lett å finne, men med noen er det full klaff fra første stund. Mennesker som får deg til å le, som får deg til å føle deg unik, og som både lytter og deler. Som tar hensyn, som bryr seg, som engasjerer seg, og som er på en slik måte at du, uten å nøle, gjør det samme tilbake. De menneskene.

For meg er det viktig med gode samtaler, med gjensidig respekt, med mye latter og ikke minst det å kjenne seg trygg og komfortabel rundt de som står nært. Jeg er overbevist om at det bidrar til at jeg har det godt på så mange andre områder i livet også. Når noen får meg til å føle det sånn, føles det naturlig å forsøke å gjøre det samme for dem.

Med Marie på trening. Jeg er virkelig heldig som har så mange omtenksomme og godhjerta mennesker i livet mitt, inkludert familien min. Det gjelder å ta vare på de som er gode.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Aller først; veldig bra podcast, Kamilla! 😀 Du er helt utrolig inspirerende, og jeg er sikker på at maange blir motivert av den reisen du har vært igjennom. Ikke nok med at du snakker godt for deg, men du fronter så sunne, gode og reflekterte holdninger itillegg. Du er et godt forbilde! 🙂
  Så til dagens fine innlegg 😉 Er så viktig å ta vare på de gode menneskene man har i rundt seg. Og jeg tror de fleste har godt av å bli påmint nettopp det. Er så lett å glemme og forsømme det i en hektisk hverdag. Men heldigvis er det ikke så mye som skal til. En treningsdate, gåtur, kafebesøk, eller en enkel liten telefonsamtale, kan utgjøre mye. Bare vise at man bryr seg! 🙂
  Tviler ikke på at du har masse flotte folk i rundt deg, men er også rimelig sikker på at du tilfører noe veldig positivt i deres liv også 🙂 Håper du har ei fin uke!

  • Kamilla K sier:

   Du Marte, du Marte. Jeg er så takknemlig for at det finnes mennesker som deg. Tusen takk for at du deler den godheten du har. Vil bare gi deg en stor klem, håper du skjønner hvor mye jeg setter pris på de flotte kommentarene fra deg!
   God helg 🙂

 2. Det var så fint og gøy å høre stemmen din 🙂 Veldig god podcast! Det er så fint å se utviklingen din, jeg har liksom fulgt deg fra starten. Og så er det ingen hemmelighet at du var min motivasjon og inspirasjon til å ta de gode valgene som medfører en livsstilsendring. Selv om vi har gått ulike veier siden jeg fulgte etter deg hehe, du med styrkeløft og konkurranser og jeg med bare generelt sprek og sterk mamma, hehehe 🙂 Jeg har mange delmål jeg skal nå, og det skal du ha litt av æren for! Takk! Og stå på videre, du har en stor heiagjeng ❤️

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for gode ord, Luisa! 😀 Ja, du har jo fulgt med her i lange tider nå, gøy å ha delt reisen 😀 Og om jeg har kunnet inspirere og motivere på veien: KONGE! Det gjør meg glad 😀

 3. Helene sier:

  Hei Kamilla!

  Kjempegøy å høre på podcasten med deg! Jeg har skrevet det før, og gjør det igjen; så reflektert, ydmyk og trygg på seg selv som du virker, er noe jeg finner så utrolig beundringsverdig! Jeg er veldig spent på hva den boken du snakker om heter? 🙂 DEN har jeg lyst til å lese!

  Ha en fin kveld:)

  Hilsen Helene

  • Kamilla K sier:

   Hei, Helene 🙂 Du… TUSEN takk! Åh, jeg sitter her og smiler til deg via skjermen nå. Takk for at du la igjen den kommentaren 🙂 Boken heter «The Art of Mental Training – a Guide to Performance Excellence» av D.C. Gonzalez. Jeg foretrekker den faktisk på lydbok, men har den i pocket også, og der er det mange setninger og sitater som er ringet rundt, for å si det sånn. Gull verdt med et så optimalt fokus som mulig, når det først gjelder.
   God helg, Helene, stor klem til deg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.