21 mars 2016 -- 17:42

Det er flere år siden jeg sto på langrenn. Ut i fra hva jeg kan se er det noen turer med Tor-Arne i Østmarka i 2011 som er sist. Det er en stund siden. Og det er en annen fysikk og fysisk form siden, for å si det mildt. Jeg elsker å være på fjellet, men da når jeg kan gå til fots. Vel, det har forandret seg nå! Fra ingen skitur på flere år, til 10 km + 15 km i går, og så en tur på 27 km i dag. Og i et bra tempo, om jeg får si det selv. Trikset for min del har selvsagt vært å ikke avhengig av plettfri teknikk, men å ha ordentlig solid styrke og god kondisjon, i tillegg til bra balanse. Kommer langt med det, bokstavelig talt. Med noen teknikktips fra sidelinjen har dette gått over all forventning. Gøy!

I dag har det vært overskyet, og først tenkte jeg at det var gull, for solen i går varmet jo så mye, i tillegg til at det ble så skarpt lys. Tydelig at det er en stund siden jeg har vært i løypene, for uten sol blir det jo heller ikke skygge, bare lyst og hvitt overalt. Dybdesynet fikk testet seg godt et par steder. Har ikke falt en eneste gang da, glad for det.

Ah, Norge. Dere vet jo at jeg elsker å være ute i naturen, og dette er jo bare midt i blinken: aktivitet, natur, og den stillheten! Helt topp! Har heldigvis truffet blink med bekledningen begge dagene også, slikt har mye å si.

Mulig det blir en liten tur til i løpet av kvelden, satser i hvert fall på en god runde i morgen igjen. Ah, dette ga mersmak. Og for en skånsom måte å bevege seg på, digger det! Trodde kanskje jeg skulle bli støl, men det skjedde ikke, og kroppen kjennes topp! Blir sulten som en okse av dette da, godt jeg vartes godt opp her. Apropos: nå er det middag! Blogges.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Så fantastisk! Nyt litt for meg da ♡

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.