30 mars 2016 -- 6:01

Var det flere enn meg som surret noe enormt i går, eller? Til tross for at jeg visste at det var tirsdag, var jeg helt overbevist om at det var mandag, og gang på gang både sa og tenkte jeg feil. Mandag er jo favorittdagen min, så kanskje jeg bare ikke ville bli snytt for den klassiske starten på uken. Uansett var det herlig å være tilbake med rutiner og alt som hører hverdagen med! Det er virkelig godt å være glad i hverdagen sin, det er tross alt flest hverdager i løpet av året.

Treningen går kjempebra for tiden, jeg er på uke tre (av åtte) i programmet, og stortrives med oppsettet. Såååå mye knebøy, og en rekke teknikkjusteringer i markløft. Nøyaktig slik jeg ønsket! I tillegg til benkpress, og en haug med andre øvelser, selvsagt. Blir så bra dette. Nyter virkelig å utfordre meg selv, og kjenne på både glede og frustrasjon over jobben som legges inn. Å endre teknikk for eksempel, er en sann prøvelse, men desto artigere når det begynner å bli rutine, og man ser at endringene gjør at man kan prestere enda bedre enn tidligere. Helhetlig og langsiktig perspektiv.

chins

Chins, med 10 kg ekstra i beltet. Ble ikke mange reps, men det kommer seg.

Innleggets tittel har dobbel betydning. «Back on track» med hverdag og rutiner, og «back on track» i form av at ryggen (back) stadig blir sterkere. Det er så gøy! Det er så gøy å se hva kroppen klarer, og hvor utrolig bra den faktisk har potensiale til å spille på parti, hvis man legger til rette for det. Da tenker jeg selvsagt på kosthold, søvn og livskvalitet, i tillegg til treningen. For jeg har stor tro på at et balansert sinn, sunn næring og god søvnhygiene er vel så viktig for prestasjon, som treningen i seg selv.

treningsglede

Treningsglede! Gøy å løfte, men enda mer gøy å løfte i et godt og støttende miljø. Når man i tillegg føler seg vel i egen kropp, er uthvilt og tilfreds med livet utenom… Da vil jeg si man har det som plommen i egget! (Og vi vet vel alle at plommen er mest næringsrik…)

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Herlig å lese! Er selv inni en skikkelig bra treningsperiode, og jeg nyter hvert sekund 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.