Artikkel om meg hos Nettavisen/Side2

Mange har fått det med seg allerede, men jeg kan jo dele den her og: for litt siden ble jeg intervjuet av en journalist fra Side2/Nettavisen, om livsstilsendring og trening. Artikkelen kan dere lese HER.

side2screenshot

Jeg skvatt litt da jeg så på telefonen etter en avtale med en venninne, og så var det drøssevis med snaps (jeg tok skjermbilde av alle, haha) og meldinger om artikkelen, og jeg hadde ikke sett den enda selv! Moro! Og hurra for fokus på livskvalitet, livsglede, balanse og helhetlig helse!

side2

Foto: Kjersti Westeng

Håper så inderlig at jeg med blogg, instagram, snap, det som er, klarer å motivere og/eller inspirere i hvert fall én der ute til å gjøre tiltak for seg selv, for å heve livskvaliteten sin noen hakk, ta ansvar for egen helse og lykke, og kunne føle seg BRA i egen kropp.

4 kommentarer til “Artikkel om meg hos Nettavisen/Side2

  1. Christine

    Så moro!
    Du fortjener masse ros for hva du har fått til. Utrolig bra jobba! Måten du inspirerer andre på er også fantastisk, med fokus på å ha det bra og leve et godt liv!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *