28 februar 2016 -- 20:16

FOR en herlig søndag! For en herlig helg. Våren, dere. Solen. Lyset. Det er så deilig!

I dag har Kristin og jeg vært på herlig tur på Bygdøy, før vi satte oss ned for en stor kopp kaffe på Espresso House Skøyen. Magnat ligger like ved Bygdøy, så jeg trasket innom der for en liten løfte- og lekeøkt med Marie etterpå.

Å gå tur… Få ting som slår det. Jeg gleder meg sånn til det blir bart i marka, da vet dere hvor dere finner meg (og Ingrid)!

Håper helgen deres har vært bra. I morgen satser jeg på at jeg kan få lagt ut link og info om en podcast dere kan høre meg på, om livsstilsendring, helsevaner og alt slikt moro.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Det der så ut som en skikkelig Kamilla-helg spør du meg! Sånn cirka alle favorittene dine (minus skogstur, da) i ett smekk? ? Var jaggu ikke langt unna 100%-perfekt helg selv, og det været hjelper fælt. Har blant annet fått introdusert kjæresten grundig for fantastiske Nordstrand (Åpent Bakeri på Holtet <3), feiret svigersøsters bursdag, vært MASSE ute og begynt på et knalltøft nytt treningsprogram! ? Må si det er få ting som slår følelsen av å naile en knalltøff økt du ikke trodde du skulle klare. Uansett – ha en SUPER mandag, SuperKamilla!

  • Kamilla K sier:

   FOR en herlig kommentar! Skikkelig feelgood – nå smiler jeg godt 😀
   Og ja, haha, min helg skikkelig Kamilla-helg, jeg har kost meg maksimalt fra start til slutt, og jeg har sovet så utrolig godt i tillegg – WIN! 🙂
   Hallo, vi må på Åpent Bakeri på Holtet sammen en dag! Deal?! Høres ut som en herlig helg på deg og, så spennende med nytt treningsprogram, vil gjerne høre mer om dette! 😀
   Goooood mandag, god skuddårsdag, god uke til deg, Maja!

   • Maja sier:

    Deal, uten tvil! 😀 Hoho! 😉 Og ikke minst – skogstur når det blir bart i marka? Jeg klør i beina etter å få tatt årets første løpetur til Ullevålsæter, så snart snøen forsvinner, og sier ikke nei takk til spaserturer heller. 😀

    Alt av turer i skog og mark passer forsåvidt ypperlig inn i det nye treningsprogrammet, som er et 8-ukers program jeg skal kjøre frem mot Råskinnet 30. april, før det skal justeres frem mot Birken i juni. 3 tøffe løpeøkter i uken (2 intervall/tempoøkter + 1 langkjøringsøkt på 10-15km), og 1 styrkeøkt med fokus på kjernemuskulatur, stabilisering og styrke i bena, samt spenst! Målet er å få tiden min på 10km så nærme 40 minutter som mulig. 😀 I går var det første økt for å virkelig få sjekket formen: 6x1500m i konkurransefart, med 3min jogge/gåpauser mellom dragene. Kan love at det var tøft underveis, og jeg var nære på å gi meg på drag nr. 5, men på siste intervallet gliste jeg hele veien, og jeg kunne ha hoppet av mølla på slutten fordi bena føltes så pigge. 😀 Fins det noe bedre!?

    • Kamilla K sier:

     DEAL 😀 Åh, gleder meg! Turen til Holtet kan vi jo ta som en gåtur via skogen/skulpturparken på Ekeberg fra gamlebyen, og så ende på Åpent Bakeri?!
     Og gåtur i marka, det skal vi og! Lukter Barlindåsen… 😉

     Så spennende med det programmet! 😀 Digger at du gjør noe du synes er så gøy, og med så konkrete mål. Og ikke minst at du kjenner at du faktisk må jobbe for det, desto mer mestringsfølelse tenker jeg. Kult, Maja! Dette blir artig å følge med på!

     • Maja sier:

      Haha! Det var NØYAKTIG den ruten jeg tok med kjæresten på i helgen! Riktignok tok vi trikken til Kongshavn/Sjømannsskolen, da, men derfra gikk vi til fots resten av veien. Måtte også stoppe på Ekeberg og hilse på litt geiter/sauer/griser. 😉 Tommel opp, med andre ord!

      Jess! Det blir veldig spennende, faktisk, å se hvordan det funker og hva slags resultater jeg får. 😀 Jeg har i alle fall skikkelig tro på opplegget, og kjenner at det er ordentlig godt å ha en konkret, systematisk treningsplan med god progresjon på både fart og utholdenhet. Og ikke minst – fokus på skadeforebygging!

      • Kamilla K sier:

       Haha, herlig 😀 Da tar vi kystturen helt fra gamlebyen når vi to går! Herlighet, så mange spesielle ting det er i den skulpturparken, lyktestolpe med de rareste stemmene, og i det hele tatt. Menmen! Gleder meg 😀

       Høres veldig bra ut, jeg er helt enig i at det er digg å ha en konkret, systematisk plan å forholde seg til. Dette blir braaaaa! 😀 Tjohei!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.