15 februar 2016 -- 6:08

Hei og god morgen til dere! Mandag! Hatt en fin helg? Det har jeg – med to streker under svaret. Har gjort så mye og hatt det så fint, virkelig koblet av. Batteriet er fulladet, og jeg er klar for en ny uke, med alle mulighetene den har å by på.

Går ut i fra at jeg ikke var den eneste som benyttet gårsdagens finvær til kvalitetstid i naturen? Den følelsen når man kjenner at solen virkelig varmer… Herlig! Med sol og blå himmel kan det vel nesten ikke bli galt.

1

2

3

4

5

6

7

8

For å sette Oslo i et naturperspektiv, kan jeg jo også dele et bilde jeg tok på vei hjem fra trening i går. Ganske stor kontrast fra bare noen kilometer unna, eller hva? Tenk at bildene bare er tatt med noe sånt som fire timers mellomrom! Haha.

9

Håper alle dere har hatt en fin helg, og at dere også er klare for denne uken!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.