25 februar 2016 -- 21:33

Ikke den type innlegg jeg vanligvis poster, men jeg hadde en aldri så liten Pinterest-bonanza i sted mens jeg ventet på middag, og synes det passer å dele noen fine sitater her. For én ting er å være opptatt av at kosthold skal være “riktig”, og det samme med trening og andre faktorer, men en gjerne oversett, men likevel viktig faktor, er det å jobbe med seg selv. Jeg er veldig FOR det å være på lag med seg selv. Ta gode og smarte valg, både på kortsiktig og langsiktig plan.

fredagsboost

Og to av mine favoritter, som jeg synes har så herlige budskap:

fredagsmotivasjon

Godhet, stolthet, utvikling og ydmykhet, i skjønn forening. Mental helse skal ikke overses.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Martha sier:

    Takk for herlig inspirasjon!

    Forresten, har du tips til noen kjekke podcaster, gjerne om helse? 😀

Kommenter


info (a) kamillak.com
RSS

INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Kosthold. Livsglede.

Regionsrekord markløft (-63): 180 kg
Regionsrekord knebøy (-72): 142,5 kg
3. plass NM 2018 (-63 kg)
3. plass NM 2016 (-63 kg)
4. plass WEC 2016 (Italia, -63)
1. plass NUF 2015 (-72 kg)


Blogglistenhits

Kategorier