6 februar 2016 -- 9:24

Jeg har sovet så utrolig mye denne uken! Godt, i tillegg. Og det kjennes helt herlig. Som dere sikkert vet er jeg glad i rutinene mine, og da jeg i høst startet å dra litt tidligere på jobb, og oppdaget hvor «magisk» dette var, har jeg holdt fast i den rutinen, selv om andre faktorer har forandret seg. Jeg dro tidligere for å trene morgenøkten på treningsrommet på jobb, nå har jeg ikke morgenøkt lenger. MEN å ta trikken når det nesten ikke er mennesker på den, sitte der med egen feelgood-musikk og bare nyte roen, det har jeg blitt så glad i. Klar for dagen. Og så trakter jeg kaffe til avdelingen, og kommer i gang med dagen på en utrolig behagelig måte. I tillegg drar jeg jo dermed litt tidligere, som gjør at jeg er på trening før rushet, og i tillegg kan få med meg litt dagslys når jeg går derfra. OG jeg kan fint ha middagsavtaler, turavtaler, sofaavtaler, filmavtaler, dere skjønner greia. Okei, det er faktisk bare snakk om å stå opp 40 min før, men jeg føler jeg har tjent mange timer på det.

Tidenes avhandling om det å stå opp tidlig.

Jeg gleder meg så utrolig mye til bar asfalt, joggesko og lange, lyse dager!

1

2

Noen tilfeldige snaps fra de siste par ukene. Heter fortsatt kkamillak der, bare å slenge seg på. Jeg ler stadig av snaps jeg får tilbake fra dere, har jo åpnet hele greia, så plutselig får jeg bilder av politibiler, hunder og kule sokker. Ler! Og selvsagt en rekke treningsbilder, og dere ER SÅ FLINKE! Åh, jeg bare digger det! Så mye treningsglede og motivasjon, noen av dere er virkelig med på å pushe det lille ekstra så jeg selv gir alt på mine økter. Når jeg ser det pågangsmotet enkelte har… Utrolig inspirerende!

Vel, god helg a, dere! Håper den blir rolig og gledesfylt for dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.