19 januar 2016 -- 22:04

Kjedelig å måtte gå gjennom Frognerparken for å komme seg på trening altså. Spesielt når det ser sånn her ut… Haha, neida. FOR en fryd det er med sol og snø! Jeg er ikke spesielt begeistret for vinteren, men den har sannelig sine flotte sider også. Knipset noen bilder på veien i dag, og ja, de er tatt med telefonen, men jeg må dele likevel.

3

4

5

6

7

8

9

10

Dere kan tro jeg gikk og smilte for meg selv, mens jeg nøt omgivelsene og skikkelig feelgoodmusikk på ørene. Det fortsatte da jeg ankom Magnat, med en knallgod økt, og enda mer smil og latter. Det er et godt liv, det her.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Herlig! Nå trenger jeg ikke å misunne omgivelsene dine fordi det er skikkelig vinterland her i Stavanger også nå, og tro meg, det nytes 🙂 Natta søta <3

 2. Marte sier:

  Ååå *hjerteriøyneneemoji*
  Slike dager altså. Jeg elsker vinteren! Når det er ordentlig vinter med gode kuldegrader og snø riktignok 😉 Håper vi får mange fine vinterdager fremover.
  Nyt dagene, Kamilla! 🙂

 3. Yngvild sier:

  Flotte bilder! Utrolig god kvalitet til å ha blitt tatt med mobilen!
  Jeg elsker vinteren og nå har vi heldigvis fått massevis av snø i Trondheim også. Det er så koselig og lyst ute selv på kveldstid nå! Håper snøen blir liggende lenge! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.