Treningsfilm uke 4, 2016

Noen snutter fra ukens trening. Motivasjonen er på topp igjen, og jeg har laget en liten liste på ting jeg vil “fikse” med løftingen min. Teknikkjusteringer står på agendaen, og nå er tiden for å ta tak i de små faktorene som kan utgjøre stor forskjell på sikt. Jeg skal delta på et stevne om litt over en måned, men neste store stevne (mesterskap) er ikke før om flere måneder, så da gjelder det å være smart i hva man prioriterer og når. Jeg grugleder meg til å ta tak i tingene, for det er jo gjerne litt surt å måtte gjøre ting annerledes, men samtidig: hvis det kan gjøre meg bedre, er jeg villig til å gjøre det!

I morgen står dobbelttime med the coach på planen, og så får vi se om han er enig i mine tanker, eller om han har andre innspill. Kjenner jeg samarbeidet rett finner vi en løsning som går an å jobbe med, og som blir bra. Spent!

2 kommentarer til “Treningsfilm uke 4, 2016

 1. Sun

  Veldig kult at du filmer treningene dine! Lurte litt på hensikten med den sittende tøyeøvelsen? Eller er det for ryggen?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Gøy at du synes det! 😀
   Det er for ryggen ja – prøv! Du skal holde ryggen så rett som mulig hele veien, blir ganske tungt å holde spennet i kroppen etterhvert. Og hold beina rette, så kjenner du det i bakside lår også 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *