24 januar 2016 -- 18:42

Denne uken har vært litt surrete på treningsfronten for min del. Jeg har ikke fulgt noe som helst på programmet, jeg har trent under halvparten av hva jeg pleier, og jeg har ikke løftet i nærheten av så tungt som jeg pleier. Grunn? Hodet har ikke hengt med på løftingen, og jeg har gitt meg selv en friuke. Det har funket, og nå gleder jeg meg til å være tilbake til tunge løft og ha fokus på styrkeløft fra i morgen av. Altså, tunge knebøy, jeg savner dere! Og tung benkpress. Og mest av alt: tunge markløft! Åh, sumomark, i morgen skal vi kose oss!

Som dere hører har det gått i gamle slagere på musikkanlegget også denne uken. Haha, har ledd så mye av de låtene! Og sunget med, selvsagt. Og kanskje danset litt… Og som dere vil se på filmen ble uken avsluttet med intet mindre enn to stevner i vektløfting. Østlandsmesterskap i Spydeberg på lørdag, og klubbstevne her i Oslo i dag (søndag). På sistnevnte tok jeg stevnepers i støt, så det var jo artig. Og på ØM fikk jeg møtt en del kjentfolk, det var kos.

God søndagskveld til dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.