10 januar 2016 -- 20:45

Årets første uke er omme, og dermed er årets første treningsuke også et tilbakelagt kapittel. Nytt program for min del, og skal si det ikke er holdt tilbake på bøymengden der altså. Herlighet, så mye knebøy! Noen sett og reps har vært så tunge og seige, men jeg SKAL bli bedre, og da får det bare være. Nekter å gi meg. Og i tillegg har jeg måttet nedjustere vektene i markløft, for jeg har ikke vært fornøyd med teknikken i det hele tatt. Sånt som kjennes surt der og da, men igjen: jeg SKAL bli bedre, og da må grunnarbeidet gjøres ordentlig. Kvalitet først.

Har snekret sammen en oppsummeringsfilm fra uken, med litt tull og fjas, men selvsagt mest løfting. Og denne gangen har jeg endelig lastet den opp i god kvalitet! Tjohei, for en fremgang, haha.

Gleder meg til å ta fatt på den kommende uken, på mange plan. Tror det blir en bra en. Jeg tror i det hele tatt 2016 blir et utrolig bra år. Kjenner det på meg. Så langt går det i hvert fall strålende!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.