3 januar 2016 -- 16:40

Jeg fortsetter med treningsvideo på søndager. I morgen starter jeg på nytt program, og jeg gleder meg sånn! Det er så mye knebøy der at jeg tror ikke dere skjønner det engang. Jeg skal bare bøye hele dagen lang. Neida, men joda, det er veldig mye bøy. Og jeg digger det! Come ooooon, legs!

Denne uken har jeg bare lekt og gjort det jeg har følt for den enkelte dagen. Greit med en sånn uke i ny og ne, men skal si det er lite produktivt. Har likevel perset i både chins (først 15 kg ekstra, så 17,5 kg ekstra), tatt repspers på 100 kg knebøy (13 reps), perset i frontbøy (101 kg), perset i styrkerykk (48 kg) og ledd noe helt utrolig mye. Sånn en lekeuke skal være, eller hva? Men NÅ er jeg klar for system, mengde, og tunge vekter! Og teknikkterping, baaaaah. Nytt fokus i knebøy, tilbake til et gammelt fokus i markløft. Det skal bli så bra!

Flere har påpekt at det er gøy å se litt prat og øyeblikk utenom selve løftene også, og jeg har jo film av såååå mye morsomt, så jeg har passet på å ikke kutte til kun sekundene med løfting, og skal være obs på det videre, hvis jeg har noe som kan deles.

2016 blir et utrolig spennende løfteår for meg, jeg håper dere vil følge med på reisen!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Anna sier:

  Åå, som jeg elsker disse videoene. Blir så motivert av deg!
  Kan jeg spørre om hvordan du varmer du opp til øktene dine?
  Fortsett med det du gjør, for det gjør du bra!

  • Kamilla K sier:

   Så utrolig hyggelig, det motiverer meg tilbake 😀 TAKK!
   Jeg varmer gjerne opp med en del tøy og strekk, skal prøve å få filmet det en dag, så kan jeg lage en egen oppvarmingsvideo! Vet det er flere som har lurt på det 🙂 Og så varmer jeg opp med kun stangen i den spesifikke øvelsen, før jeg jobber meg oppover med mer og mer vekt 🙂
   Ha en herlig dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.