26 januar 2016 -- 21:46

Åh, det var så godt å kjøre på med treningsprogrammet igjen i går. Tilbake til styrkeløft som hovedfokus, tilbake til de ordentlig tunge vektene, tilbake til seige løft, tilbake til jernskivene, tilbake til «OPP, OPP, OPP, IKKE GI DEG!» og tilbake til å styrke kropp og sinn ytterligere. Jeg har virkelig funnet greia mi, og det gir enormt med glede og motivasjon!

Det høres ut som jeg ikke har trent knebøy, benkpress og markløft på år og dag, men halvannen uke var mer enn nok til at jeg kjente savnet.

Planen for året er å fortsette å jobbe for å bli sterkere, og så har jeg ett eller to klubbstevner før jeg sikter meg inn på utstyrsfritt regionsmesterskap og utstyrsfritt NM til høsten. DET gleder jeg meg veldig til! Spesielt NM. Planleggingen er allerede ferdig, så nå gjelder det å legge inn arbeidet. Herlige mål, men heldigvis er reisen helt utrolig givende den og! Så mye latter, sosialt, glede og utvikling. Jeg digger det!

Var oppe i 130 kg knebøy, 67,5 kg benkpress og noen doble på 140 kg i markløft i går. Bra tall å komme tilbake til, synes jeg. Fortsetter å konkurrere i -63 kg-klassen, glad jeg tok avgjørelsen om å ta turen ned dit, fra -72 kg. Presterer bedre her, trives bedre her.

IMG_8061

125 kg knebøy.

IMG_8066

*smil* Løfteglede!

IMG_8103

67,5 kg benkpress. Vet du, benkpress, i år SKAL VI BLI VENNER!

IMG_8075

120 kg sumomark. Åh, min kjære markløft. Vi to.

IMG_8105

125 kg.

Trente med Fredrik i dag, og han mente han så teknikkfremgang, så det lover meget godt. Kroppen føles bra, kostholdet er solid og livet smiler. Tjohei, nå kjører vi på!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.