31 desember 2015 -- 9:41

2015

Takk for i år, dere! Takk for at dere følger med, takk for at dere støtter og heier, takk for at så mange av dere titter inn hit for inspirasjon og motivasjon. For meg er bloggen et hyggelig og lystbetont sted, og det håper jeg vises. Nå er jeg svært klar for 2016, og via e-poster og snaps har jeg fått med meg at flere av dere også er det. Når noen velger å komme til meg for råd og hjelp gjør jeg så godt jeg klarer for å bidra med det jeg kan. Veldig mange trenger ikke de helt store konkrete rådene eller planene, men de trenger rett og slett noen til å følge dem på veien. Noen som heier, noen som vet hva de jobber med, og som de kan dele både vanskelige dager og de beste dagene med. Det føles helt fantastisk at jeg kan være den personen for enkelte. Givende! Og det motiverer meg til å stå på videre også. God deal!

Håper 2015 har vært et gledesfylt år for dere. Jeg satt og så gjennom bildeoversikt for hver måned fra året som har gått, og ble påmint flere øyeblikk som ga en skikkelig god følelse i kroppen. Gull verdt å ha slikt dokumentert. Og så gjelder det å huske at det er hauger med øyeblikk man ikke dokumenterer, som likevel er verdifulle. Også vil jeg vie noen linjer til de FANTASTISKE menneskene jeg har i livet mitt. Jeg er så heldig! De beriker livet mitt til de grader, og jeg utvikler meg som menneske takket være dem. Livet mitt er bedre, takket være dem. Og så håper jeg selvsagt at de føler noe av det samme tilbake – at vi utfyller hverandre. Det er så godt med de som bringer ut det beste i en selv, og som sier de blir glade av det båndet vi har.

Jeg har for en gangs skyld tenkt til å skrive ned noen konkrete mål for det kommende året, og blodet bobler av motivasjon og iver bare jeg tenker på det.

Hygg dere i kveld – ta vare på dere selv, og så blogges vi neste år!

Og kan jeg bare få skryte litt? Jeg kan nesten ikke tro hva kroppen min klarte i 2015! Herlighet, så takknemlig jeg er, har bare lyst til å gi den en bukett med roser og grine av glede. Med såpass heftig vektreduksjon, både over tid, men fra april til oktober. Og det endte i norgesrekord i markløft! Og ikke minst bøttevis med kunnskap og godfølelse. Ah, livet.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. G sier:

  Godt nytt år fine Kamilla! Jeg håper du vil dele litt hvordan du gikk frem for å gå ned i vekt for å komme i en ny vektklasse? Og har du tenkt å holde deg der?

  Jeg skulle skrive noen nyttårsforsett i går, men med bihulebetennelse og tannverk ble det heller hvile før nyttårsfeiringen og det nye året var et faktum 🙂

  Ha en fin dag <3

  • Kamilla K sier:

   Heihei og godt nyttår til deg 🙂 Det kan jeg godt dele litt om. Vel, tror jeg… Hehe, er liksom ikke helt sikker på hvor helsemessig forsvarlig det er å dele slikt, jeg ville ikke anbefalt noen med allerede normalvekt til å gå ned 13 kg på seks måneder. Jeg har tenkt til å holde meg her, ja. Både trives her i hverdagen, og det er definitivt den vektklassen hvor jeg kan prestere best nå! Føler meg bra! 🙂 Men jeg skal fikse noen avsnitt om det hele. Jeg har jo gjort det, så det er jo deling av erfaring 🙂 Innafor det.

   Åååå, god bedring! Håper du er på bedringens vei! 🙂

   • G sier:

    Takk gode deg 🙂 gleder meg til å følge deg videre på nye (løfte) eventyr i 2016!
    Koser meg masse med bloggen din selv om jeg ikke alltid får lagt inn et pip ?

    • Kamilla K sier:

     Jeg setter stor pris på at du følger med, og jeg blir så glad når du legger igjen noen ord. Men at det ikke nødvendigvis er så ofte gjør ingenting, for det har jeg full forståelse for. At det derimot skjer i ny og ne, det gir meg veldig glede 🙂 Så takk!

     Håper helgen din er fin, og at ukestart i morgen blir herlig 🙂

 2. Marte sier:

  Godt nyttår og takk for det forrige, herlige Kamilla! 🙂 Du sprer så mye glede og inspirasjon – på så mange områder i livet. Du og bloggen din er et friskt pust i hverdagen 🙂 Takk for at du er du! Gleder meg til å følge deg videre i 2016 😀
  Krysser fingrene for at vi går mye godt i vente 🙂
  Nyttårsklem!

  • Kamilla K sier:

   Takk for 2015, og godt nytt år til deg, Marte! Du er så god 🙂 Tusen takk for gode ord – jeg har planer om å fortsette i samme baner, så det er hyggelig det er ønsket 🙂
   Har på følelsen av at dette blir et riktig så bra år 😀 Nyttårsklem til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.