11 desember 2015 -- 20:55

Okei, dere, da er det kvelden før dagen. I morgen deltar jeg på julestevne i klubben jeg løfter for, og det i seg selv tror jeg blir veldig artig. Det er ikke et stevne på nivå med det jeg var med på sist: regionsmesterskap, men et lokalt klubbstevne. MEN det betyr ikke at jeg ikke vil prestere, for det vil jeg. Jeg har planlagt løftene mine, planlagt noe litt uvanlig, og føler meg klaaaaar! Etter en natts søvn, vel og merke.

Det som gjør denne helgen litt ekstra spesiell er at det er nøyaktig ett år siden jeg var med på mitt første løftestevne. Det er helt herlig hvor mye mer «løftemoden» jeg føler meg nå. Tryggere og tøffere. Det er i hvert fall slik jeg føler meg. Jeg kan så mye mer, vet hva jeg går til. Og jeg er så, så, så glad for at jeg deltok på det stevnet for et år siden. Jeg hadde blitt oppfordret til å prøve meg på styrkeløft lenge, men det fristet ikke. Jeg hadde det fint, treningen gikk bra, jeg er ikke noe utpreget konkurransemenneske, jeg så ikke poenget…

HAHA å, hadde jeg bare visst hvor mye glede det skulle gi. Det er som da jeg la om livsstilen: jeg er så ufattelig glad for at jeg tok den avgjørelsen, selv om jeg ikke trengte. For de tingene har beriket livet mitt til de grader. Ikke nok med at det gir meg mye glede å leve det livet jeg lever, gjøre de tingene jeg gjør, prestere, mestre, utvikle meg… Men jeg føler hodet mitt, tankene mine, er på et helt annet nivå. Man kan se kroppen forandre seg, men jeg vil faktisk tro at hjernen min har utviklet seg mest av alt. Og det føles så spennende, og så godt.

klar for julestevne

Jeg gleder meg til i morgen! Det blir en bra dag. Det blir en bra helg! Håper dere får en fin helg óg, med senkede skuldre, gledesfaktorer, deilig mat og frisk luft. Vi blogges på søndag eller mandag, da skal jeg fortelle dere om hvordan stevnet gikk.

Kjære kropp, jeg elsker at du spiller på lag med meg. Er virkelig takknemlig.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. tonekb sier:

    Lykke til, flinke og fine Kamilla!

  2. Yngvild sier:

    Masse lykke til på stevnet i dag!! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.