25 desember 2015 -- 21:55

Hei dere fine! Har dere en fin juletid? Det har jeg, virkelig. Så mye kvalitetstid med fine folk. Det er en del av vennene mine som studerer eller jobber i andre byer eller i utlandet, men til julen returnerer nesten alle til Oslo for et par uker. Jeg elsker det! Hadde det vært opp til meg hadde de vært her hele tiden, men de gjør det jo så fantastisk bra på sine arenaer, så jeg unner dem virkelig all glede og mestring de oppnår der de lever hverdagene sine. Heldigvis gjør teknologien at avstanden ikke trenger å oppleves så stor hele tiden.

0

1. Kaffe med Tor-Arne på bøkks. 2. Treningen går så det suser. 3. Naturen altså.

1

1. Haha, når man er oppe før fuglene. 2. Hipster. 3. Jeg er over snittet opptatt av sokker og matching.

2

1. Får vel magesår hvis jeg spiser flere nå. 2. Knebøy. Hoppe fra 105 kg til 126 kg?! 3. Haha!

3

1. Ole er alltid med. 2. Alteeeeeeee-five! 3. *gledesdans* og respekt!

4

1. Så fort marker jeg da. 2. SAAAAAAVN! Haha, «lille» bamsen. 3. C&K-genser i julegave.

5

1. Ja. Bare ja. 2. Svart belte i shopping. 3. Kamilla-kvalitet.

6

1. Juletrening, julefarger. 2. Det går i ett om dagene. 3. Klar for juletur med Ingrid.

7

1. Det er vi! 2. Maridalsvannet, Maridalen og tåke. 3. Hest med nisselue!

8

1. God jul, morsomme deg. 2. Finstasen på! 3. Servering til pakkeåpningen.

9

10

1. juledagfrokost med flokken.

14

1. juledagmarkløft – og en god dose latter.

Jeg fortsetter julen i samme stil: mye sosialt, en del trening, god mat, hvilepuls og hygge. Nyyyyt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.