2 desember 2015 -- 19:43

Haha, dere som følger meg på snap (kkamillak) skjønte sikkert at jeg synes det var meget festlig å legge på tempofilteret på alle bildene mine i dag? Et aldri så lite påfunn mens jeg tok heisen i dag tidlig. Dagen har stort sett bestått av de faste tingene, i et nokså varierende tempo, tydeligvis. Det ser også ut som jeg er helt alene overalt, haha. En smule unna sannheten. Men at kaffen fra den kanna renner i 0 km/t, DET er ikke langt i fra sannheten.

tempodag

Ellers er det nå uke seks, av åtte, på treningsprogrammet, og jeg er helt forbauset over hvor bra det går. Kroppen responderer over all forventning. Jeg husker jeg måtte puste ekstra dypt da jeg åpnet programmet første gang, og så treningsmengden. Åtte uker, for en evighet. Og nå, midt uti uke seks, koser jeg meg bare skikkelig, og digger både oppsettet og resultatene. Slikt gir godfølelse utenfor trening også.

Vel, nå venter avkobling før det er sovetid. Håper dagen deres har vært fin, og at tempoet deres har vært like varierende som mitt 😉

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Sara sier:

  Varierte, innholdsrike dager er bra 🙂
  To økter om dagen?

  • Kamilla K sier:

   Enig der 🙂 Så lenge ikke alle er like innholdsrike, det orker jeg ikke, haha 😛
   To økter om dagen man – fre. Trener på jobben om morgenen da, hvis ikke hadde jeg aldri giddet, hehe.

 2. Therese sier:

  Så herlig å høre at ting går som smurt 😀
  Her har det vært over gjennomsnittet hektisk de siste dagene, har jobbet og jobbet, og jobbet litt til hele uken. Blir bedre i morgen og på fredag før helgens bryllup <3

  Forresten, har et spørsmål jeg håpte du kanskje kunne svare på 🙂 Har jo blitt fristet til å prøve ut Caffeine and Kilos Barene, men synes det var liitt dyrt med $18 i frakt – har du noen rimligere tips? 🙂

  • Therese sier:

   Og der var jeg raskere til å spørre enn til å google. Yes, jeg tror jeg takker for meg og finner senga! Haha 🙂

   • Kamilla K sier:

    Hva kom du frem til? haha 😀

    • Therese sier:

     Innbilte meg at jeg fant de med frakt til $5 på roguefitness.com, men tror kanskje jeg snubla rundt i halvsvime! Haha, Amazon har dog noe som er litt rimeligere kanskje 😛

     • Kamilla K sier:

      Oi, trodde frakten derfra var en del dyrere. Og på Amazon er vel barene ganske mye dyrere i seg selv? Ikke vet jeg, men blir veldigveldigveldig glad hvis du sier i fra om du finner dem til en rimeligere penge 😀

  • Kamilla K sier:

   Så flink du er 🙂 Det føles jo gjerne ekstra godt når man har gjort en stor innsats. «Man må yte for å nyte.»
   Kos deg masse i bryllup i helgen, Therese! Så utrolig hyggelig 😀

   Å, de barene… Ikke nevn dem engang, sikler nesten. Men ja, frakten derfra blir 18 dollar, gitt, så bestiller du kun barene blir det jo en ganske ugunstig deal.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.