16 desember 2015 -- 17:40

Deler av meg får litt ubehagelig følelse inni meg av at det er så mildt og grønt i midten av desember. Samtidig tenker jeg at når det først er slik, er det bare å benytte mulighetene det bringer med seg. Som for eksempel det å gå i marka, i joggesko! Riktignok den vannavstøtende typen, med ullsokker i, men likevel. Hilde og jeg tok turen opp på Barlindåsen en dag, med perfekt timing til å se himmelens spill før solen gikk ned. Og med Hilde og meg, mener jeg selvsagt oss to, og han firbeinte kjekkasen.

To av mine favoritter.

Hilde og jeg har kjøpt oss verdens kuleste gensere. Hver vår hettegenser, en longsleeve til meg, og en t-skjorte til Hilde. Alle med teksten «Jeg trenger ikke terapi, jeg trenger bare å dra på fjelltur».

Herlige Oslo!

Ah, naturen. Marka. Roen. Jeg elsker det.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.