22 november 2015 -- 19:58

Haha, jeg tenkte det var lurt å skru opp tempoet på filmen litt, og det ble jo litt av en festlig smurfefilm, det. Kunne spandert å legge en sang over hele, men nei. Her er i hvert fall noen klipp fra ukens treningsøkter. Veldig tilfeldig hvilke sett som er med og ikke: noen toppsett, noen oppvarmingssett, noen vanlige arbeidssett, og i det hele tatt. Så ser dere hva jeg driver med når jeg trimmer skrotten.

Denne uken har rett og slett vært helt fantastisk god på treningsfronten. Jeg har ganske heftig treningsvolum på planen nå, for å teste hvordan kroppen responderer. Da jeg fikk programmet tenkte jeg «WOAAAAAH!» men nå er jeg altså ferdig med fire av åtte uker, og dette føles bare bedre og bedre. Fredrik spurte om jeg var klar for et «sjukt prosjekt» og jeg svarte jo faktisk ja… Angrer ikke! Følelsen av en sterk kropp, følelsen av fremgang, følelsen av å få gjøre noe jeg synes er så gøy, følelsen av å løfte i så godt miljø, følelsen av å utfordre seg selv… TOPP! Gleder meg allerede til å være i gang igjen i morgen – først en god natts søvn! Håper helgen deres har vært deilig.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Du er jo bare HELT rå, Kamilla 🙂

  Trener du baseøvelsene hver dag, bare med forskjellig kg og repetisjoner? 🙂
  Og trener du kun på Magnat eller et annet senter og?
  Så ut som det var god tilrettelegging med mange knebøystativer, etc 🙂 Det syns jeg mange senter mangler! Kun ett eller to rack, også må man vente i kø i en evighet=/

  • Kamilla K sier:

   Aw, takk, Silje! 🙂
   Jeg trener en knebøyvariant hver dag, men ikke utelukkende klassisk knebøy. Kan jo godt fikse et innlegg om de ulike øvelsene jeg trener, hvis det er av interesse?! Ellers er det stort sett baseøvelser relativt tungt én dag, så varianter av øvelsene med lettere vekter neste dag, og så litt tyngre på baseøvelser igjen dagen etter det, og så videre. Og et par økter som starter med vektløfting (rykk og støt), og så noen sett med bøy, press og en dragvariant etter 🙂 Håper det ga noe mening?! Haha.
   Jeg trener tre steder, men hovedsakelig på Magnat, ja. Noen økter på treningssenteret på jobben (heldiiiiig) og så gjerne én økt i den løfteklubben jeg løfter for (man må være medlem i en klubb for å kunne løfte på stevner). På Magnat er det godt med bøymuligheter, to rack er jo helt på trynet! Skjønner ikke at treningssentre kan tenke at det er en god løsning på noen som helst måte 😛

   • Silje sier:

    Skjønner 🙂 Ja, ville du lagd et innlegg om det :D? Hadde vært kjempe flott!
    Prøver å kjøre igjennom alle baseøvelsene når jeg trener og, men står litt fast i knebøy, så noen tips hadde blitt satt veldig pris på 😀

    Ja, jeg hater å vente i kø! Heldigvis er det noen ganger ledig om morgen, men hvis du er uheldig, så får du ikke kjørt bøy eller mark i det hele tatt=/
    Da må det bli med frivekter i såfall. Helt på trynet=(

    • Kamilla K sier:

     Det kan jeg gjøre vettu 🙂
     Ikke at jeg vet om det hjelper hva jeg skriver for å få løst opp bøyen din, da må man nok se på både hvordan du utfører bøy, og se hvordan du har trent over tid. Men jeg fikser et innlegg om hvilke øvelser jeg trener i hvert fall, så kanskje det kan inspirere eller hjelpe 😉

     Høres IKKE gøy ut, og å ikke få kjørt mark skjønner jeg nesten ikke hvordan er mulig, men det er kanskje ikke nok utstyr?! Haha, jeg er bortskjemt på Magnat skjønner jeg 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.