25 november 2015 -- 6:15

Det er bare onsdag, greit nok, men denne treningsuken er virkelig helt knall allerede! Forrige uke satt jeg igjen med følelsen av at nå kan det faktisk ikke bli bedre – jeg var helt utrolig fornøyd, og tallene jeg fikk logget var over all forventning. Men på mandag klinket jeg til med noen saftige repsperser i knebøy (120 kg, fem reps), benkpress (62,5 kg, fire reps), hipthrust (115 kg, syv reps) og chins (5 kg ekstra, to sett á fire reps). Og som om ikke det var nok, ble det en repspers i frontbøy i går – 87,5 kg, tre repetisjoner! Altså, dette er så gøy at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!

Jeg har ikke pleid å ha ekstra vekt i chins, så jeg var meget spent på hvordan det skulle gå. I programmet sto det at jeg skulle ha fem kilo i beltet, og jeg var skeptisk til om jeg i det hele tatt kom til å klare én. Men jeg har erfart at det gjelder å gå «all in» og så får man eventuelt feile, men da har man i det minste prøvd. Og det gikk jo riktig så bra! Fire repetisjoner først, og så skulle jeg ha et sett til, og da klarte jeg fire repetisjoner igjen! Skikkelig stas!

oppoppopp

Jeg blir så utrolig motivert av egen fremgang, så nå blir jeg bare ekstra, ekstra, ekstra gira på å bli enda bedre, sterkere og flinkere. Kroppen føles bra. Kostholdet mitt gir kroppen balansert og god næring, jeg sover godt, jeg trives, jeg har det bra. Fikk spørsmål på trening i går, om hvorfor jeg var så glad. Svar: livet.

Nå gjenstår det bare at Ingrid blir i turklar igjen (en liten fysisk setback, men ingenting den jenta ikke takler), så er ting ganske on point, vil jeg si. Et par ustabile faktorer ellers i livet, men et av mine mottoer er «gi til de som gir tilbake» og da tenker jeg at ting blir bra på sikt. God onsdag til dere, fintfolk!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Martha sier:

  Du er rå! Bloggen din er så motiverende! 🙂

 2. Lena sier:

  Fry søren, du ass! Du er jo en maskin!! Jeg blir så utrolig imponert! Og så må jeg nesten le, fordi du hver uke sier det samme; denne treningsuken er/har vært KNALL! 😀 Men du booster jo virkelig humøret til oss som leser, med positiviteten og livsgleden din, så det er alltid gøy å lese innleggene dine 😀

  Du får ha en super onsdag! 😀

  • Kamilla K sier:

   Hahaha, fordi jeg hver uke tenker at NÅ har formen min nådd toppen for hva jeg vil klare 😛 😀 Det er veldig gøy å bli positivt overrasket, er så takknemlig for at det går så bra, og at kroppen responderer slik den gjør! 🙂
   Tusen takk for herlige ord, sånt motiverer og gjør meg glad 😀

   Håper onsdagen din er fin! 🙂

 3. Anette sier:

  Du er så rå! Du gir meg et tonn av inspirasjon, både på bloggen og på snapchat. Du er en gledesspreder i hverdagen!

  Jeg lurer på en ting, og det er mengden du trener nå siden du har et heftig program. Hvor mange økter har du egentlig i uka nå? Skjønner på snapchat at du har ganske fullt opp. Hadde du hatt muligheten til å beskrive en typisk treningsuke for deg? Du trenger hverken skrive antall reps eller kilo, jeg er bare nysgjerrig på hva du trener og hvor ofte 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ååååå, tusen, tusen takk, Anette 😀 Er så utrolig stas å kunne inspirere/motivere/glede, det er det jeg ønsker! 🙂

   Hvis du lover å ikke gå like bananas, så kan jeg fortelle det. Lover? Bra. Jeg har tolv økter i uken nå. To om dagen mandag til fredag, og så én på lørdag og én på søndag. Fredrik ønsket opprinnelig at jeg skulle ha to økter hver eneste dag (totalt fjorten økter), men for min del er det helt uaktuelt, da jeg ønsker å ha et liv ved siden av. Morgenøktene tar jeg på treningstudio på jobb, jeg hadde ikke giddet det om jeg måtte dratt et annet sted. Men når jeg likevel skal til bygget, synes jeg bare det er artig med en halvtime-ish med trening før jeg plasserer stjerten på plassen min (setter på Britney, Disney-musikk e.l. på anlegget og nyter alenetiden). Jeg holder på å fikse et innlegg om hvilke øvelser jeg trener, så det kommer! 🙂 Programmet er for åtte uker, og jeg er nå i uke fem, så det er tydelig at kroppen MIN responderer bra på dette. Og selv synes jeg det er skikkelig artig å prøve noe så heftig 😀 Har tatt tid å bygge opp en sånn toleranse, så jeg var ganske spent den første uken.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.