11 november 2015 -- 6:17

besteingrid

Takk for at du er en så fantastisk god venn, Ingrid. Du er virkelig et gullfunn! Av de smarteste menneskene jeg kjenner, i tillegg til å være morsom, omtenksom, nysgjerrig, godhjertet, og med verdier jeg beundrer. Takk for at du har lært meg å kjenne Nordmarka, takk for at du er så støttende både i oppturer og nedturer, takk for at du tar hensyn til lydsensitiviteten min, takk for at du er så god å prate med om ALT, takk for at du deler av deg selv, takk for at du er du. Jeg er så glad jeg kan kalle deg en av mine beste venner.

Ikke noen spesiell anledning, men det skal man vel heller ikke trenge for å sette pris på gode venner?

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Fint! Og du har så rett, man trenger ikke spesielle anledninger til å fortelle fine folk at man setter pris på dem 🙂

 2. Ingrid sier:

  Åhhhhh! Herregud, så glad jeg er i deg! Tusen takk vitaminen min! <3 <3 <3

 3. Therese sier:

  Gode venner trenger man aldri noen spesiell anledning for å vise at man setter pris på dem! <3

 4. Anna sier:

  Så hyggelig innlegg! Jeg kommenterer aldri blogger, men har lyst til å gjøre et unntak for å fortelle deg hvor glad og motivert jeg blir av deg. Synes det var superskummelt, men på grunn av deg har jeg begynt med vektløfting nå, og jeg synes det er så gøy! Så tusen takk for at du er så inspirerende!! Kan jeg helt til slutt spørre deg hvordan de ‘caffeine and kilos’ t-skjortene er i størrelsen? Har så lyst til å bestille meg noen, men veldig usikker på hvilken størrelse jeg skal velge.. Fortsett med det du gjør, du er rå!

  • Kamilla K sier:

   Nå ble jeg både rørt og glad, så utrolig hyggelig av deg! 🙂 Takk, Anna!
   Så utrolig kult at du har begynt med vektløfting!!! Tidenes mest frustrerende og utfordrende idrett, men det er jo artig da 😀
   Caffeineandkilos<3 T-skjortene har jeg faktisk synes har vært bittelitt små i størrelsen. Singletene derimot... De "muscle tank" eller hva de heter er normale, men de løsere singletene er litt i største laget synes jeg. Selv har jeg small i alt derfra, men det hjelper deg kanskje ikke så mye. Skulle ønske de løse singletene kom i en størrelse mindre. Den svarte "løse" singleten er den eneste som sitter slik jeg ønsker, den blå og den røde er for store, i mine øyne. Haha, lang avhandling om det, men ja... Håper det hjalp deg noe (selv om jeg mistenker at det bare økte forvirringen egentlig)

   TUSEN TAKK, Anna. Jeg setter stor pris på at du skrev kommentar til meg 🙂 God helg - nyt livet og vektløftingen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.