9 november 2015 -- 6:27

Andre uke på nytt treningsprogram er over, tredje starter i dag. Jeg får programmer for åtte uker av gangen, og så har jeg gjerne en «lekeuke» i mellom, hvis jeg ønsker det. Eller nedtrappingsuke, hvis det er et stevne i sikte. Denne gangen kommer det faktisk et stevne i uke 7, men det er ikke et stort stevne, men et såkalt julestevne, som de fleste styrkeløftklubber har, så tanken er at jeg gjennomfører ukens tyngste økt, som vanligvis er på fredag ettermiddag, på lørdag (stevnet) i stedet. Lang og mektig dårlig setning, men dere hang sikkert med. Jeg er ikke noe glad i slike nedtrappingsuker likevel, for det innebærer lite trening, så for meg høres det ut som en ideel plan!

Uansett. Jeg digger programmet, kroppen digger programmet! Det er, som alltid, Fredrik som har satt det opp til meg. Den mengden jeg har nå har jeg kun vært borti én gang før, og da over ni dager. Nå er det åtte uker! Skikkelig spennende, og jeg som så mange ganger har klaget over lite trening, får virkelig et ønske i oppfyllelse nå, og jeg får testet både hodet og kroppen. Jeg nevnte også at jeg hadde gjort noen justeringer i kostholdet i denne forbindelse, men jaggu sa jeg smør, det ble med tanken. To dager gikk det… Så den justeringen er justert tilbake, for jeg gidder rett og slett ikke gjennomføre den. Det hadde selvsagt med økt karbohydratinntak å gjøre, men det er bare å innse at jeg har funnet min vei, som jeg trives maksimalt med og som jeg presterer bra med, og da er det ikke noe vits i å lage unødvendig hodebry. At det på papir skal være mer gunstig for meg er så vanskelig å bry seg om når ting er så bra som de er. Jeg føler meg helt topp!

Tidligere hadde jeg konkrete mål jeg jobbet mot. Bestemte tall i de ulike øvelsene. Ironisk nok var dette før jeg begynte å konkurrere. I markløft har jeg et nokså hårete mål (som jeg selvsagt skal klare, bare gi meg litt tid), men utover det er fokuset mitt på å bli sterkere totalt sett. Det er det jeg synes er gøy. Bli sterkere og flinkere. Prestere bedre. Utfordre meg selv. Og det er styrkeløft som får hovedfokuset, der er det mest å hente føler jeg. Så leker jeg med vektløfting på siden, i stedet for å ha lette styrkeløftøkter. En perfekt miks, i mine øyne. Kort oppsummert: jeg er supergira på det nye programmet, som ikke er så nytt lenger. Jeg koser meg SÅ mye med treningen, hadde aldri sett for meg at dette skulle gi meg en så sterk og glad følelse, langt inn i sjelen. Digger det!

treningsglede

Har dere lyst til å dele litt om deres trening? Hvis dere trener: hva trener dere? Hvordan går det? Hvis ikke: kunne dere tenke dere å komme i gang?

God uke ønsker jeg dere alle!

Av Kamilla | 20 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Hei Kamilla!
  Må bare si at du er en skikkelig inspirasjon 🙂 Det virker som om du har en sånn balanse i livet, med alt du gjør. Jeg håper jeg kommer dit 🙂 Det virker som alt er i flyt da, så deilig!

  Må si at du motiverer meg til å bli en bedre versjon av meg selv, hver dag. Leser bloggen din daglig 🙂

  Jeg trener styrke noen dager i uka, og prøver å kjøre noen kortintervaller noen dager. Jeg ønsker å komme noen kg ned i vekt, og jobber med saken 🙂

  Vet du har lagd endel matinnlegg før, men lurte på om du kunne lage et for en typisk dag? Trenger noen tips til kjapp mat å tilberede 🙂 Koker alltid opp flere egg av gangen nå, siden jeg så du tipset om det. Kjempe smart! Det går noen egg i uka, hehe 🙂

  Lurte også på om du kunne skrevet litt om hvordan en typisk uke ser ut for deg? Syns du rekker så mye! Og det uten å stresse 🙂

  Ønsker deg en flott dag! Du er en gledesspreder 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg tør nesten ikke si hvor mange ganger jeg har lest den kommentaren der nå. Tusen, tusen takk, Silje! 😀 Det der gjorde meg glad langt inn i hjerterota, du skulle bare visst hvor mye jeg setter pris på mennesker som deg <3

   Det høres ut som du har en fin tilnærming til det hele - styrke og intervaller er en fin kombinasjon for å oppnå det du ønsker. Også er det jo ganske gøy i tillegg, synes i hvert fall jeg.
   Jeg er litt skeptisk til slike matinnlegg for en dag, for jeg vet at det dessverre er så mange som vil henge seg opp i det. Noen vil kopiere, noen vil reagere på mengde fra eller til, noen vil se at jeg trolig spiser mindre karbohydrater enn dem, og dermed begynne å redusere eget inntak uten at det fører med seg noe som helst bra... Skulle ønske det ikke var sånn, men jeg har ikke lyst til å bidra til den type påvirkning, når så mange analyserer ting langt utover hva budskapet er. Meeen man skal aldri si aldri, kanskje jeg klarer å komme på en måte jeg kan dele på, uten at det får et slikt fokus. Jeg skal tenke på det, okei?! 🙂 Vil jo bare hjelpe!

   Egg <3 Jeg spiser vel minst tre egg hver eneste dag, jeg. Alltid ferdigkokte i kjøleskapet 😉
   Ang å dele en typisk uke - DET skal jeg nok klare 😀 Lettere oppgave enn det med maten, haha!

   TUSEN TAKK, igjen! Håper dagen din blir bra!

   • Silje sier:

    Så koselig å høre 🙂 Syns du virker som en utrolig flott person!
    Du skal ikke ha noe trening som man kan være med på eller holde noe type foredrag om veien din? Hvordan du har kommet dit du er 🙂 Syns det er så utrolig motiverende og inspirerende!

    Ja, jeg syns det er veldig morsomt! Må bare smøre meg med tålmodighet og ta en dag av gangen, det er jeg dårlig på 🙂 Du vet vel kanskje litt hvordan det er, når man har noen kg ekstra og sliter med svetting itillegg.. Vil jo bare miste de kg over natta! Hehe:)

    Skjønner du er det 🙂 Kanskje du kan klare det med en vri?
    Ville du lagd et innlegg med måltidstips? 🙂 Der du legger ut for eks. 4 forslag til frokost, 4 til lunsj og 4 til middag, som er 4 måltider som du syns er gode og tar kort tid å lage :)?

    Jeg vet! Jeg elsker egg! Kunne spist det flere ganger om dagen 🙂

    Så flott! Hadde vært kjempe fint, så kanskje man kan «herme» og få mindre tidsklemme 🙂 Skjønner jo det er snakk om prioriteringer, men syns du rekker så mye, samtidig som du studerer og jobber.

    Ønsker deg en kjempe flott dag! 🙂

    • Kamilla K sier:

     Tusen takk for det, Silje 🙂
     Det ser faktisk ut til at jeg muligens skal delta på en podcast om det, men det kommer jeg eventuelt tilbake til dere med her. Men jeg har jo blogget mye underveis, så i kategorien «helse» skal det være mulig å oppdrive en hel del 😉 Ellers tar jeg selvsagt gjerne i mot ønsker til innlegg, så skal jeg gjøre mitt beste for å belyse saken! 🙂

     Ja, tålmodighet og kontinuitet. Det er nøklene for deg nå, ikke gi deg! 🙂 Du kommer til å være SÅ glad for at du fortsatte, når du har kommet et stykke på veien. Bare det å bli kvitt svette-hele-tiden har gjort hverdagen min så fantastisk mye mer behagelig! Noe jeg egentlig ikke tenkte over at kom til å forsvinne, da jeg startet hele livsstilsendringen. En deiiiilig bonus 😀

     Du, jeg spiser gjerne middag til frokost, og frokost til middag, og mikser og matcher jeg, så er gått bort i fra enkel frokost, avansert middag, varmmat til middag og alle slike uskrevne regler for lenge siden. Men jeg skal prøve å bli flinkere til å ta matbilder igjen. Dvs. hvis jeg finner ut at jeg skal spise noe annet enn det jeg spiser hveeeer dag, haha 😛 Men så kan jeg jo mikse de bildene til kategorier 😉

     Ha en herlig dag, Silje! Nyt! 🙂

     • Silje sier:

      Spennende! Da må du gi beskjed hvis det blir noe 🙂

      Ja, det er jo bare å ikke gi seg nå, og skulle det komme en glipp, så må jeg bare fortsette 🙂 Men må si jeg gleder meg veldig om jeg klarer å bli kvitt svetting!
      Er det forsket på at det henger sammen :)?

      Hehe, skjønner 🙂 Da får jeg sjekke matinnleggene dine 😀
      Hva er dine favoritter :)?

      Ha en flott dag 🙂

      • Kamilla K sier:

       Will do, ser ut til at det blir noe av 😉

       Har ikke undersøkt, men jeg tenker det er ganske logisk at det henger sammen for mange i hvert fall. Min erfaring med det er svært god, hehe 😉
       Her går det mye i egg, kjøttdeig, kylling, meieriprodukter (cottage cheese, skyr naturell, gresk yoghurt, mager kesam, ost), grønnsaker, avokado, mandelsmør, frukt… Bare mikser og matcher ut i fra hva jeg føler for, pleier ikke lage noe fancy. Blir mye tacolignende greier 😉

 2. Nora sier:

  Akkurat nå trener jeg ikke så mye, men vil gjerne komme i gang med mer! Men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har litt lyst til å prøve meg på yoga! Har hovedsakelig lyst til å bli sterkere. Var greit sterk før, for sto på alpint en god stund, men nå er jeg ikke helt der lenger, og det savner jeg. For tiden så danser jeg, og det er veldig gøy, men vil gjerne suplere med noe mer 🙂

  Har også et ønske om å bli mer bevisst på mat, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Har du noen forslag til hvor man kan begynne å lete? Synes det står så mye rundt om (og mye motsetningsfullt også), så synes det er vanskelig å skulle orientere seg. Til nå har fokuset mitt vært på kortreist og økologisk mat, men har nå lyst til å dykke litt dypere ned.

  Håper du har en flott dag! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Yoga! Det er jo kjempebra å starte med, Nora 🙂 Kan tenke meg yogaen vil bidra til å gjøre dansingen enda bedre også. Jeg gikk faktisk på noe sånn jazzdans eller hva enn man kaller det, da jeg gikk på barneskolen. ELSKET det. Rytme, bevegelse, bare forsvinne inn i den verden, med trinn og fokus. Det er noe for seg selv. Og jeg kan se for meg en smidigere og enda sterkere kropp om du får lagt inn litt yoga. Hva med å søke på youtube, jeg vet det er utrolig mange flinke der, med gode instruksjonsvideoer til yoga, på ulike nivåer?! 🙂

   Hm… Av bøker er blant annet «eat the yolks» en fin en, synes jeg. Ellers kan jeg tenke meg at «it starts with food» og «practical paleo» vil ta for seg ting som passer inn. MEN (!!!) disse bøkene er veldig paleo-rettet, og jeg vet ikke hvor lenge du har fulgt med her, men jeg har veldig lite til overs for å navnsette kosthold. Men om man heller klarer å trekke tråder ut i fra informasjonen som formidles, og så justere etter egne preferanser, DA tror jeg de bøkene kan bidra til et sunt, balansert og næringsrikt kosthold 🙂 Håper det hjalp deg noe!

   Ha en herlig dag! 😀

   • Nora sier:

    Takk for gode tips!
    Ja, det er jazzdans jeg danser og det er så gøy! Har funnet noen videoer med yoga på youtube, så nå er det bare å sette i gang 😀

    «It starts with food» fang jeg faktisk på universitetsbiblioteket, så den ble med hjem! Leste litt på «eat the yolks» også og den virket interessant.
    Har fulgt med på bloggen din en god stund, så har fått med meg at du ikke navnsetter kosthold, og det synes jeg er herlig! Føler at med en gang man gjør det så blir det sånn ja/nei på mat, og da blir det så bastant. Men de bøkene virker fine steder å starte, også kan man justere etter egne preferanser ja:)

    Håper du har en flott kveld 🙂

    • Nora sier:

     Og forresten! Ser at noen andre også har skrevet om nytt matinnlegg, og det synes jeg også hadde vært supert! Synes det er vanskeligst å spise ordentlig frokost og lunsj, så kanskje du kunne vist litt hva du spiser til de måltidene? Elsker å eksperimentere og finne ut av hva jeg skal ha til middag, så der er det ikke noe problem. Men jeg spiser så mye brødmat ellers, at jeg gjerne skulle hatt litt inspirasjon til noe annet. Ellers vurder jeg å lage surdeigsbrød, men har ikke fått gjort det enda 🙂

     • Kamilla K sier:

      Ah, matinnlegg altså, jeg skjønner at det er ønsket… 😀 Som nevnt er ikke jeg så opptatt av hva som passer best til frokost, lunsj eller middag, jeg kan fint spise cottage cheese til middag, og taco til lunsj liksom 😛 Og alle mulige variasjoner mellom der. Men det går mye i egg til lunsj, stort sett hver dag. Egg og grønnsaker. Også bruker jeg gjerne paprika som «knekkebrød/brødskive», deler den i fire/fem store biter, og så har jeg ost og skinke på – noe av det beste jeg kan få 😀 Eller paprika med avokado og urtesalt, det er digg det! Og salater med kylling, pulled pork, cottage cheese, egg, nøtter… Åh, så mye god mat det er 😀

 3. Therese sier:

  Du flotte, inspirerende deg! Høres så godt ut å ha et program og en flyt som du trives så med!

  Skal jeg være ærlig så trener jeg ikke på langt nær så mye som jeg gjorde før. Og jeg savner det. De siste månedene har har jo vært preget av skade, og treningsforbud – selv det mest alternativet forslaget som svømming har blitt strøket fra listen. Så, jeg har på en måte tredd inn i en treningsdepresjon, haha! Neida, det er ikke så ille, men det føles så lite givende å trene litt og enkel overkropp (tungt = vondt). Det er jo også måte på hvor mange dager i uken og på rad jeg kan trene rygg, skuldre og bryst. Så det har vel blitt litt til at jeg har skippet litt.

  Jeg savner rutinene når jeg kunne drive morgentrening, eller bare få tid til en god ettermiddagsøkt med mark og bøy. Stresset på jobb har jo heller ikke gjort det noe enklere, og når døgnet virkelig ikke har flere timer og posene under øyna ligger ved munnvika så hender det at treningen har måtte vike. Dessverre.

  Men jeg er motivert da, jeg gleder meg til å sakte men sikkert hente tilbake den sterkere og mer funksjonelle versjonen av meg selv. Nå som vi endelig har plass håper jeg på å få til mer tøying og yogalignende øvelser hjemme også – i tillegg til å måtte få på plass et program til å trene på senteret (må/ønsker å ha mer målrettet/strukturert trening). Og om kneet tillater det så skal jeg dra på meg håndballshortsen igjen også (rakk 2 treninger i høst..)!

  Enn så lenge smører jeg meg med tålmodighet, og river meg i håret av alle som påstår at jeg her heldig, fordi jeg har en unnskyldning for å ikke trene.

  Nei, dette ble en hel stil dette, Kamilla! Håper du har en fortreffelig tirsdag! 😀

  • Kamilla K sier:

   Jeg digger at du deler! 🙂
   Det virker så tungt å få skader, og spesielt når det går så langt som treningsforbud. Jeg klarer ikke sette meg inn i hvordan det må oppleves, når man er vant til å ha en funksjonell kropp, og ikke minst at trening er en del av hverdagen. Jeg tror nok en slags treningsdepresjon hadde blitt tilfelle her og. Man ønsker jo å bruke kroppen. MEN det høres jo ut som du prøver å gjøre det beste ut av det da, med å trene rundt skaden, og ikke minst det at du faktisk ønsker å komme ordentlig i gang, selv om det kanskje ikke blir med det første. Hvor lenge må du unngå å trene bein da? :/ At motivasjonen er der, til tross for motgang, tenker jeg er et veldig flott tegn på at du har funnet frem til en treningsform som du trives med, som gir deg noe. Den sterkere og mer funksjonelle versjonen av deg blir nok veldig bra, og ikke minst tipper jeg hele prosessen kommer til å være givende og lærerik. Sånn som det å finne rutiner på å legge inn yoga hjemme – du trenger minimalt med utstyr, og YouTube kan få deg langt! 😉

   Jeg heier på deg 😀 Håper tirsdagen din blir god!

   • Therese sier:

    Heier på deg og, frøken!

    Det er klart det er tungt, men det er jo en del av gamet, så kanskje jeg lærer av det. Som legen sa «du mååå jo ikke løpe løp som feks toughest, og du skal jo ikke inn i militæret nå, så kanskje du kan finne andre ting å drive med». Og det er kanskje noe i det.

    Jeg håper på at motivasjonen er like bra når jeg endelig for lov å begynne igjen, De sa 3 måneder med hvile (!!), men i samarbeid med fysioterapauten prøvde jeg meg på spinning denne uken. Det var dog ingen høydare – men da vet jeg at dét er for tidlig å begynne med.

    Man må jo bare lære å lytte til kroppen, og ta det et steg av gangen i oppbyggingen igjen. Det er jo alltid motivasjon å hente her inne også, det er jo en fryd å følge deg :*

    Vi snakket såvidt om det, ei venninne og jeg, du er så flink til å ta vare på oss som leser på bloggen din, så det er en fryd å følge med på deg og ditt 🙂

    Føler du fortjener en stor klem! (se på meg da, helt på klemmeren!)

    • Kamilla K sier:

     Jeg tipper du lærer mye av det, både mtp trening og tilpasning, men også det mentale rundt hvordan du takler det. Og slikt er jo overførbart til mer enn bare trening 🙂 Det viktigste må vel være å ha en funksjonell kropp, så får du bare prøve så godt du kan å spille på lag med den, og prøve deg frem til hva den tolererer nå 😉

     Åh, tusen takk for så gode ord, Therese! 😀 Det setter jeg stor pris på, skikkelig motiverende! TAKK! Også er det jo veldig hyggelig at det er litt artig å følge med, jeg nyter i hvert fall dagene mine fullt ut!
     Sender en stor klem tilbake – we’re on a roll!

 4. Silje sier:

  Sitter som alltid igjen med et smil etter å ha lest om treningen din! Det bare oser treningsglede og mestringsfølelse av deg, og nå mer enn noensinne. Digger det 🙂

  Jeg trener en salig blanding av baseløft, vektløfting og gymnastikkøvelser. Har også plutselig fått det for meg at jeg skal bli bedre til å ro av alle ting, haha. Har det kjempegøy med treningen, elsker å vite at jeg er i mitt livs beste form og vissheten om at jeg kan bli enda sterkere. Etter en lang tid med vedlikeholdsvekter kjenner jeg at jeg endelig begynner å bli sterkere i bøy igjen, for eksempel. Satte nettopp fem reps 2,5 kg under tidligere pers, det er en nydelig følelse!

  Håper du får en super øke, Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Sitter som alltid igjen med et smil etter å ha lest kommentar fra deg 😀
   Digger at du faktisk oppfatter at treningsgleden er større enn noen gang, for det er den virkelig – jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg, er så gira og motivert! Det føles fantastisk, rett og slett.

   Du har jo blitt rene atleten du, Silje. Jeg følger jo med på deg 😀 Hahahaha, ro <3 Konge! Det er jo knallgod trening, og ikke minst en fin kombinasjon med resten av det du gjør. Jeg blir skikkelig inspirert av at du har det så gøy med treningen, og at du setter pris på hvor du er, OG veien videre! 😀 Glad for at du opplever det slik, og glad for at du har funnet noe som gir deg så mye!
   GRATULERER med bøyfremgang og - det er jo knallsterkt! Lukter ny 1RM lang vei!

   God uke og øke til deg også, Silje 😀

 5. Silje sier:

  Oi, ser at jeg skrev øke i stedet for uke der, haha. Den typen Freudian slips er vel innafor 😀

 6. Rita Hansen sier:

  Hei Kamilla 🙂

  Nå er det godt over et år siden jeg kommenterte på bloggen din sist, og nå som du spør (om vår trening)……tenkte jeg å gi deg en liten oppdatering, som du fortjener creed for å ha vært en motivasjonsfaktor for.

  Bakgrunn – voksen dame på over 40 år,med agressiv leddgikt og i tillegg overvektig, deprimert og hadde rett og slett «gitt opp».

  Dette var i fjor høst…..jeg hadde gitt opp….livsgleden var borte, kroppen gjorde vondt som fy hele tiden, forkalkninger i alle ledd og konstant betennelse i hele kroppen.
  Jeg var kommet til det punktet at jeg ikke hadde mer å tape……

  Så jeg hentet frem siste rest av vilje og bøttevis med viljestyrke, og tenkte nå….jeg SKAL!!

  8.Oktober i fjor begynte jeg å trene. Vekta hadde passert 90 kg. Jeg vraltet når jeg gikk, men «plutselig» var det som jeg våknet. Jeg begynte å gå, gikk lenger og lenger, fortere og fortere, så begynte jeg å løpe.
  De første månedene var ikke morsomme i det hele tatt. Jeg bokstavelig talt spydde, blødde neseblod, hadde gnagsår og fikk benhinnebetennelse gang på gang (det gjør jeg enda….men nå vet jeg å «begrense» omfanget).

  Det var viktig (og er) viktig for meg å bruke tid på endringen, for det er det det var og er. En livsstilsendring. Jeg skulle innføre vaner som vil være konstante, og komme naturlig. Så jeg har selvsagt endret kostholdet også, det viktigste jeg har gjort der, er rett og slett å kutte ut mest mulig sukker, det har hatt en veldig positiv effekt på betennelsene i kroppen. Ingen «forbudte» matvarer, men fokus på valg som gjør godt for kroppen. Kaker og sjokolade er ikke noe savn, jeg rett og slett nyter å «spise fra øverste hylle»…. avokado, egg, grønnsaker, frukt og bær, skinke og fete oster er «dagligdags» 🙂

  Etterhvert begynte resultatene å vise seg, og etter en stund begynte jeg også å føle endringene positivt på kropp og sjel.
  Jeg har frem til nå gått ned 28 kg. Jeg har sluttet og røyke (43 uker siden), jeg gleder meg til hvert måltid, livslyst og livsglede er stadig stigende.

  Jeg har til og med tatt min første gradering i Krav Maga 🙂 det er jeg superstolt over. Hadde noen sagt det for 1,5 år siden, hadde jeg trodd de var enten gal,eller gjorde narr av meg 🙂

  Min «greie» er løping. Jeg elsker å løpe. Få på de løpeskoene, musikk på øret og ut døra. For det har vært en «greie», at jeg ikke behøver å reise noen plass… jeg har nå løpt ute 4-5 ganger i uken i over et år, det funker knallbra. Sko og klær etter vær og føre 🙂
  Supplerer løpingen med styrketrening med fokus på kjernemuskler. Har skaffet meg enkelt utstyr og trener det hjemme på stuegulvet. Var flinkere på vårparten og hadde to-tre styrkeøkter i uken, har slakket litt av der…..så nå er det desverre bare en…(liker ikke styrketrening noe særlig….men jobber med saken:) )For hovedfokuset har hele tiden vært helsen, og selv om jeg har gått ned i vekt, har jeg jo fremdeles leddgikt. Forskjellen er «bare» den, at nå er det jeg som kontrollerer kroppen min, og ikke leddgikten.

  Du Kamilla har vært en stor innspirasjon på så mange måter, du sprer livsglede, du er smart og har mange kloke tanker som får en til å sette ting i perspektiv. Du har betydd mye for meg. På tunge dager har det hjulpet å stikke innom bloggen din og lese litt og kanskje plukke opp noen tips.
  Så tusen, tusen hjertelig takk for at du er du 🙂 for all motivasjon du har gitt meg, og selv om du ikke vet det, for alle sparkene i rumpa de dagene som har vært tunge 🙂
  Dette ble jo en hel avhandling…. beklager det…

  Lykke til med nytt treningsprogram, og riktig god uke 🙂 Tusen takk igjen, og stor klem 🙂

  • Kamilla K sier:

   WOOOOOW! Okei, nå sitter jeg med tårer i øynene. Den kommentaren der!!! Åh. Jeg er målløs! TUSEN, TUSEN takk for at du tok deg tid til å skrive det der, jeg er skikkelig imponert av det du har fått til! 😀 Så utrolig bra du har jobbet! Jeg er stolt av deg. Det du har gjort for deg selv, den tjenesten du har gjort kroppen din… Det er så utrolig kult og inspirerende!
   Den kommentaren der kan jeg garantere deg at jeg kommer til å lese mange ganger i løpet av de neste dagene, for det der gjorde meg så glad! TAKK igjen! Åh 😀 Stor klem tilbake til deg! Kjempeglad for at du delte!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.