14 oktober 2015 -- 18:20

Jeg vet ikke om det var et kompliment, eller hva, men i går fikk jeg høre at jeg var verdens mest effektive snapper, fordi vennene mine stort sett aldri får med seg at jeg knipser bilder, men plutselig ser de at jeg har lagt ut noe… Det er jo noe å ta med seg, eller hva? Haha, neida. Men ja, det går ganske fort – det er jo så uhøytidelig. Knips, send/publiser, ferdig. Artig konsept.

1

1. Cottage cheese og egg… Kan leve lenge på det. 2. God morgen! 3. Klar for minionsløfting.

2

1. Marie sitt verk på Magnat, haha. 2. Skogsro. 3. Er visst ikke vanskeligere enn det.

3

Geotags altså, det er min hobby. Var i Drammen for å ta scan av kroppen (få bekreftet at jeg har knallbra beinmineraltetthet og overraskende lav fettprosent), og hvor festlig er det ikke at snapchat påstår at jeg jobber på operaen? Det gjør jeg nemlig ikke.

4

1. Har fått øynene (ørene) opp for lydbok. 2. Beina er det beste transportmiddelet. 3. Maaaat!

5

1. Ikke alltid jeg får tid til å oppsøke Eleiko. 2. God erstatning når benkene er rare. 3. Oslofjorden<3

6

1. Naturtrening: synkronpullups i et tre! 2. Haha, klassiker. 3. Høstmagi.

7

1. Såååå godt! 2. God treningsøkt på Politihuset, av alle steder. De har retro Eleiko! 3. SÅ artig!

8

1. Klassisk. 2. På søndag… Ikke bra. 3. På mandag. Veldig bra! Fikk til og med hjerte jo!

9

1. Tidenes tidstyv! 2. Ah, den følelsen etter å ha veid inn på stevnedagen. Da er man i gang! 3. Zico var ikke så veldig gira på å være med på selfie, men jeg tok en likevel.

10

Hahahahahaha, jeg måtte bare! Søndagsfrokosten, etter regionsmesterskapet.

Nå skal jeg skrible litt videre på et innlegg om dette vektklassebyttet mitt, det var en som stilte noen spørsmål om det, og jeg tenkte kanskje flere lurte, så da lager jeg et innlegg om det.

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Sara sier:

  Ah, blir så glad av innleggene dine! 🙂

  Har du en lydbok om mental trening som du vil anbefale?

  • Kamilla K sier:

   Nå holder jeg på med «the art of mental training – a guide to performance excellence» og liker den veldig godt. Det er noe eget med at noen snakker til deg, synes jeg. Med innlevelse og riktig tonefall. Da når det hvertfall inn på en egen måte her, i tillegg til at jeg synes det er så trivelig å kombinere det med tur 🙂 Den lydboken er riktignok peilet inn mot utøvere av en sort, så den tar i all hovedsak for seg det. Men jeg tenker alle kan lære noe av den 🙂

   Og du… TAKK! 😀

 2. Snap snap! Ble så misunnelig på den frokosten på siste bilde. Og lo så høyt da du hadde ordnet den siste (viktige!) detaljen 😀

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha 😆 Bra du så humoren i det! Breakfast of champions er jo så vanlig uttrykk, så i det jeg publiserte den skjønte jeg at jeg kunne gjøre noe mer ut av det… Måtte bare 😀

 3. Frida sier:

  Hvor har du kjøpt Nike Romaleos’ene dine?? Hvor mye kosta det å få de inn i landet hvis de kommer utenlands? 🙂
  De ser såååå stabile og gode ut, lyst på!

  • Kamilla K sier:

   Jeg har to par: blå med røde detaljer og røde med gulldetaljer <3 SÅ fornøyd med den modellen, har to andre modeller (Reebok og Adidas), men bruker bare de her. Definitivt favorittene! Jeg har bestilt begge parene fra eastbay.com (farlig mye fint der inne). Husker ikke prisen i hodet, men det har vel havnet på rundt to tusen per par?! Sjekk kalkulatoren til Tollvesenet, så får du mer nøyaktig tall 😉 Med tanke på at jeg bruker de seks dager i uken, og i konkurranse, synes jeg det er innafor å unne seg dem 🙂

   OBS! De kommer kun i herrestørrelser, og de er ikke bare å "oversette" direkte til det du vanligvis bruker i Nike. Så pass på at du bestiller riktig størrelse, som regel lavere tall enn vanlig!

   • Frida sier:

    Tusen takk for svar!! 😀

    Hvilken størrelse har du? Har søkt meg helt gal på størrelser og troooor jeg skal ha 4,5 i disse, for det er vel ca 37? 🙂

    • Kamilla K sier:

     Jackpot! Jeg bruker ca størrelse 37, og jeg sjekket mine nå: US 4,5! Da er det bare å kjøre på 😀 Wiiii, gled deg! Hvilken farge skal du ha?

 4. Eirin sier:

  Jeg elsker å følge deg på snap, Kamilla! 🙂 Det får meg til å bli enda mer glad i deg, og gir meg en god porsjon hverdagsglede.
  Jeg leser stadig her inne, selv om jeg ikke alltid får meg til å kommentere.
  Du inspirerer meg fortsatt stort, og det har du gjort så lenge jeg har lest denne bloggen. Og det er faktisk ganske utrolig, jeg synes ellers inspirasjon ofte er kortvarig, jeg blir først inspirert, meg «gir opp» når jeg ikke får til, og føler meg mislykket.
  Men du, Kamilla, du inspirerer meg gang på gang, dag etter dag. Som sagt, det er det ikke mange ting/personer som kan, men du gjør det igjen og igjen, på en enkel, glad og ukomplisert måte.
  Dette ble en rotete kommentar, vet ikke om jeg helt fikk frem det jeg mente, men poenget var at du er klok og inspirerende, og at jeg er så takknemlig for at du skriver denne bloggen!

  Håper du har en alle tiders torsdag, fine deg!

  • Kamilla K sier:

   Jeg fikk tårer i øynene nå. Tusen, tusen, tusen takk, Eirin. Jeg måtte ta skjermbilde av den kommentaren, for den gjorde meg så utrolig glad og takknemlig. Åh. Du traff virkelig der. Jeg blir så glad for at du blir inspirert og motivert av noe jeg deler, det er det jeg ønsker å nå frem med. At du beskrev det på en slik måte… Nei, jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at det der gjorde meg rørt og veldig takknemlig. TAKK!!!
   Håper dagen din er fin, gode, herlige deg!

 5. Frida sier:

  Da ble det 4,5 på meg! Gleder meg som en unge!! 😀 Ble rød og sort, har grublet over farge i en evighet, alle er jo så freshe! Ææ, nå gleder jeg meg!!

  • Kamilla K sier:

   Åååå 😀 Love it! Nå fikk du meg gira og, haha. Nå er det bare å glede seg. Hvis du bestilte fra eastbay kan jeg meddele at jeg har blitt positivt overrasket over frakten derfra hver gang: det står vel tre uker eller noe på siden, men jeg har fått mine etter ca én uke. Så med mindre du bor usentralt tipper jeg du har dem raskere enn du tror 😉 Og i tillegg slipper du stresset med bud (jeg hater når pakker blir levert med bud, jeg vet jo aldri hvor jeg kommer til å være når de kommer), for pakken kommer på posten. Ah, dette blir bra!

 6. Stine sier:

  Hei Kamilla!

  Først: Gratulerer med norgesrekord! WOW!

  Når det gjelder vektnedgangen din for å komme med i -63, hvordan gikk du ned i vekt samtidig som du beholdt/økte styrke? Jeg har selv noen kilo jeg ønsker å bli kvitt og målet mitt er rundt 70 kg. Har gått ned 4 til nå. Merker imidlertid at jeg har mistet noe av styrken min, som jo suger. Har du tips?

  Stine 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Tusen takk! 🙂
   Du, jeg holder på å skrive et innlegg om det, publiserer det på søndag! Så da får du forhåpentligvis noen svar, jeg har gjort rede for mine tanker rundt det der!
   Lykke til – det fikser du 😉
   Ha en deilig helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.