6 oktober 2015 -- 21:48

Jeg tror jeg har nevnt det før, men jeg nevner det igjen: en av mine favoritter for å koble av, er å fargelegge. Den siste tiden har fargeleggingsbøker blitt i vinden, og det er jeg så glad for, for da slipper jeg å printe ut fra nettet, og ha ark strødd rundt, i tillegg til at tegningene i disse bøkene er finere enn de fleste jeg har printet ut tidligere. Fargeblyanter, disse bøkene, en kopp kaffe eller te, kosedress, og godt med tid…

Jeg har ikke engang åpnet «fantastiske dyr», men er godt uti «den hemmelige hagen, og har fargelagt noen få sider i «den magiske skogen». Ah, jeg koser meg sånn med disse. Og jeg kan avsløre at det faktisk er veldig hyggelig å sitte med fargelegging sammen med noen og. Enten de gjør andre ting (jobb, skole, lese en bok), eller de har med seg egen tegnebok og fargeblyanter. Ah, følelsen av å være med hverandre hjem på barneskolen!

Noe av det jeg liker så godt med dette, er at det ikke er noen fasit. Ingen kan komme og si at du har fargelagt feil, for det er kun DU som bestemmer. Om du vil at en rev skal være gul og rosa, så kan den få være det. Om du vil ha et blått tre, og en lilla sol – go for it!

Ah, ro i sjelen. Bare å senke skuldrene, og kose seg.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Jeg skal kjøpe meg en slik bok! Det ser så herlig ut å koble av med fargelegging. Og så har jeg og noen venninner planlagt at vi skal samles en kveld, drikke litt vin, høre på fin musikk (sladre) og fargelegge 🙂

  • Kamilla K sier:

   Herlige planer! 😀 Den kvelden høres helt perfekt ut! Likte at høre på fin musikk muligens blir byttet ut med sladring/babling, skjer som regel (alltid) her og 😀

 2. G sier:

  Åh fargelegging! Jeg fikk den hemmelige skogen i gave tidligere i år…. Jeg fnøs litt på nesa og tenkte; hehe, IKKE NOE FOR MEG. Men det er jo så utrolig deilig! Boken skal letes frem idag, godt for høye masterskuldre! Takk for påminnelsen <3 Og jeg lurte på om du har skrevet noe om time management? Hvordan legge opp dagene sine? Jeg syns det er så utrolig vanskelig, spesielt nå når timeplanen bare er FOR full og jeg føler jeg bare gisper etter luft! Det går også ut over blogg-kommenteringen min, not good 😉 Ha en fin dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Kjenner flere som har hatt samme opplevelse som deg; de tenker det er helt meningsløst og kjedelig, og så ender de opp med å finne mye glede i det. Herlig utvikling 😉
   Du, jeg holder på med et innlegg om det, så det var jo veldig passende tid å spørre på! Skal forsøke å få gjort det ferdig i kveld, men ikke bli sint om jeg ikke rekker før i morgen 🙂 Haha, likte den siste faktoren der, not good!

   Takk for det, gode deg. Håper dagen din blir bra – lykke til med masterskriving! 😀

   • G sier:

    Åh smiler av de fine kommentarene du tar deg tid til å skrive tilbake! Takk gode du! Og d var jo et sammentreff at jeg etterspurte akkurat det da ☺️? Gøy! Håper dagen blir fargerik og Fin 🙂

    • Kamilla K sier:

     Å, nå smiler jeg tilbake 😀 Takk selv! Jeg er så takknemlig for at jeg har så utrolig godhjerta lesere, gir virkelig en god følelse å være en så bra «gjeng», som jeg føler vi er.
     Håper du får en fin dag!

 3. Kristine sier:

  Så gøy 😀 deilig å ha noe å slappe av med 🙂 Selv har jeg blitt hekta på strikking (Y) perfekt kombinasjon med tv-titting og strikking 😀

 4. Elin sier:

  De fargeleggingsbøkene er veldig fine. Har tre bøker selv. Elsker å fargelegge, min måte å slappe av på.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.