22 oktober 2015 -- 6:35

Hilde og jeg snakket om Atle, og jeg beskrev ham som «snill, omtenksom, kunnskapsrik, god, trivelig, morsom, egen måte å lære bort på» og Hilde klinket til med ordet «lun». En god oppsummering, og en god beskrivelse. Det virker kanskje som dette er sponset eller noe, men det er det på ingen måte. Jeg har betalt for timer med Atle. Jeg måtte til og med spørre om han hadde plass til flere kunder, han sa ingenting om det selv. Men det har han altså, og jeg har lyst til å anbefale!

Atle Bakken. Han er performance coach på Magnat, der jeg trener. Han har også en bachelor i osteopati. Han har vært med på de to siste styrkeløftstevnene mine, jeg har hatt flere timer med ham og har veldig sansen for måten han praktiserer treneryrket på. Også er han en smart og oppegående fyr. Ja, og lun.

Han tok for øvrig PT-utdannelsen sin sammen med PT-Pia, bare se her.

6

Han er med i kulissene, dere har nok bare ikke sett så mye til ham. Bilde 1 og 3 er fra RM i Askim for halvannen uke siden, nr 2 er fra nasjonalt utstyrsfritt stevne i styrkeløft, i mai.

Klassisk:

4

Kamilla: wiiiiihoooo, dette var gøy!

5

Atle tenker *sukk, hun er gæren*

Haha, neida (joda). Vi har vår egne håndhilsen, som stadig blir utviklet, så jeg vil si vi er sprø på likt nivå. Men når det er snakk om fokus og prestasjon, er vi også flinke til å snu fra spøk til alvor.

Fornøyd Atle – jiiiiho!

Jeg kunne visst gjort det bedre. Da er det bare å lytte og lære.

2

Og ja, har vunnet begge gangene Atle har vært med. Han støtter på sin egen rolige måte, tror jeg har takket ham rundt 25 ganger for det.

Jeg synes i hvert fall det er gull med en PT/coach (det er nøyaktig det samme, ærlig talt). Både hvis man ønsker å lære grunnleggende teknikk i styrkeøvelser eller vektløfting, eller om man ønsker et program med oppfølging, for å bli motivert til fremgang og å legge inn det lille ekstra arbeidet. Også må jeg jo få si at det er svært (!!!) stor variasjon på trenerene rundt om, og jeg kan vel faktisk telle på to hender hvem jeg vil anbefale, og jeg kjenner til ganske mange. Å være «personlig trener» sier egentlig veldig lite (ingenting) om hvilken kunnskap du sitter inne med, og overraskende få er kritiske. Skal man først legge grunnlaget for videre utvikling, og bruke penger på noe, er det en fordel å gå for kvalitet. Det er lov å være kresen. Eller som meg: kresen, kravstor og kritisk.

Man trenger ikke være eller bli medlem på Magnat for å ha timer. Om du ønsker en prøvetime, kjøpe en pakkedeal, eller kontakte ham for noe: Alte.bakken (a) magnatcenter.no.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Anja sier:

    Så gøy!

    Men hva med Fredrik? Hadde ikke du han som coach? Eller bytter du litt på?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.