7 september 2015 -- 7:00

Mandaaaaag! Jeg håper det er flere enn meg som kan skrive under på at helgen har vært bra?! Jeg har i hvert fall hatt det veldig fint, men er også klar for ny uke, med alt det innebærer. Det er flest hverdager, så å forme hverdager man liker er gull verdt!

I helgen var planen å trene lett. Det gikk ikke så bra på lørdag, da perset jeg i både frontbøy (100 kg – endelig), kickstøt og chins, men i går var jeg flink pinke, og løftet såvidt vekter. Tenk at det har kommet til det punktet hvor jeg er flink når jeg ikke trener tungt… Skal ikke lang tid tilbake før ting var stikk motsatt. Uansett. Litt teknikktrening ble det, og deretter kvalitetstid med strikk og rulle. Helt til slutt tok jeg meg et lite yogakvarter. Det var deilig å strekke ordentlig på kroppen og fokusere ekstra på pusten og seg selv.

1

2

3

Nå er jeg klar for det som er min favorittdag, og jeg håper dere også møter dagen med glede og overskudd. God mandag – ta valg som gjør at dere legger dere med en god følelse i kveld.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.