29 september 2015 -- 6:35

Noen foreslo at jeg kunne dele litt flere videoer fra øktene mine, og det er klart jeg kan! Filmer jo en del uansett, for å se på teknikken, og det tar ikke mange sekundene å snekre sammen en video jeg kan dele her. Først ut blir som vanlig ikke en styrkeløftøkt, men i går filmet jeg hele styrkeløftøkten, så da skal jeg sannelig fikse et realt styrkeløftinnlegg her om et par dager. Det er jo det jeg driver med, sånn egentlig, og det er det jeg liker best. Bare to uker til regionsmesterskap nå! Ææææ! Enn så lenge kommer noen snutter fra lørdagens trim, der (olympisk) vektløfting sto på agendaen, med hovedøvelsene (rykk og støt) og øvelser som støtter oppunder disse. Fikset til og med så det står hvilke snutt som er hvilke øvelser.

Dette, pluss/minus, gjør jeg altså annenhver økt, som en erstatning for lettere styrkeløftøkter eller aktiv hvile. Det er ikke vanlig å trene begge delene, men jeg ønsker det, så da gjør jeg det. Og totalt sett tjener jeg på å bli mer eksplosiv, så det er gull! Viktig med litt lek.

Uken min startet helt TOPP, jeg hadde en utrolig fin mandag. Satser på at det satte standarden for uken, både for meg og for dere!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Du er sterk du!!! Stå på. Og ha en fin uke videre 😉

 2. vilde sier:

  Hei, Kamilla! 😀

  Hvorfor løfter du ikke med nakken i nøytral posisjon?
  Er bare et spørsmål og ikke kritikk, da jeg rett og slett lurer på hva som er best mtp skader? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei, Vilde! 🙂
   Du, det er sånn vektløfternakke, hvis man kan si det. I styrkeløft var jeg så bevisst på dette før (å holde nakken nøytral), men så begynte jeg å trene med vektløftere, der nøytrale nakker ikke står på menyen. Jeg har aldri merket noe bivirkning/konsekvens av det, så da har jeg ikke forandret på det heller. Liker det bedre nå, men det er mulig det bare er fordi jeg er vant til det. Har lært at man egentlig skal ha nøytral nakke, og jeg synes det høres logisk ut, men jeg har ikke satt meg ordentlig inn i begrunnelsen, så tør ikke si mer om det… Surrete svar, beklager! Haha 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.