Turtroppen på toppen – Gaupekollen

Dagen i går var så fin! Rolig morgen, lang og god treningsøkt, markatur med Hilde og han firbeinte, og så tacokveld. Sånt bidrar til økt livskvalitet her i gården. Love it!

Vi planla å gå på en annen topp enn Gaupekollen, men da vi kom dit så vi at det myldret av bær- og sopplukkere, og vi var ikke i humør til å forholde oss til andre mennesker, så da dro vi litt lenger inn i Maridalen, og gikk opp på Gaupekollen. Godt valg, for turen ble veldig fin.

Ah, livet i marka.

Nå skal jeg faktisk bare pusse tennene, skifte til tights, og komme meg ned til Kristin, så stikker vi, og Sara, i marka. Det er bra vær, god sikt og behagelig turtemperatur, så jeg tipper denne søndagen blir alle tiders! Kos dere – nyt dagen!

3 kommentarer til “Turtroppen på toppen – Gaupekollen

  1. Synne

    Heihei! Etter å ha sitt på dei fine innlegga om turane dine er eg endelig flytta til Oslo og kan gå dei sjølv, og lurte på om du kunne lage eit innlegg om dei forskjellige turane du likar, kor dei er og evt korleis man kommer seg dit? 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *