16 september 2015 -- 18:32

Ah, for noen irriterende dager dette har vært! Bloggen ble hacket og dermed stengt. Men nå er det ordnet opp i, og forhåpentligvis var det et engangstilfelle. Jeg har savnet dere! Og synes det er veldig hyggelig at flere har sendt meldinger på facebook, mailer og kommentert på Instagram for å høre hva som skjer her. Det har ikke vært en frivillig pause, for å si det sånn.

Jeg vet det bare har vært noen dager, men jeg føler jeg har gjort en halv million ting siden sist jeg hadde tilgang her, så det føles ut som flere uker. Apropos tid: nå er det under én måned igjen til neste styrkeløftstevne jeg skal delta på, og jeg gleder meg sånn! Jeg har blitt glad i denne løftingen altså, den har gitt meg mer enn jeg noen gang så for meg. Halvparten (kremt) av fremgangen skyldes selvsagt min herlige pre-workout: eple! Når den siste biten inntas, da er det game ON!

Forrige uke perset jeg i markløft: 180 kg! Denne mandagen hadde jeg siste tunge økt med knebøy og benkpress, og så blir det bare mindre og mindre løfting i ukene fremover. Jeg synes jo det er gøy å trene mye, så en slik oppkjøringsfase er en tålmodighetsprøve – jeg har hele tiden lyst til å utføre flere løft enn det som står på planen. Men det gjelder å stole på prosessen, og tenke helhetlig.

Jeg har skriblet litt på noen dypere innlegg, men ettersom jeg ikke har hatt tilgang til noe her inne har jeg ikke engang fått lagret det som kladd, så jeg skal få sendt det over hit, slik at jeg kan få det ut. Håper alt er bra med dere! Det er godt å ha ting på stell igjen.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Malin sier:

    Du var veldig savnet! Fint å høre at du har hatt det fint 🙂

  2. Fytti, du er så sterk!!! Jeg bøyer meg i støvet. Selv har jeg nettopp begynt å ta knebøy igjen etter et vondt kne, som heldigvis ikke gjør vondt lenger. Jeg elsker å se deg løfte på insta btw, blir bare smilende glad hver gang. Ha en fin fredag!

    PS: Sjekk ut min nye blogg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.